ANN_D

Каолін і п'ять таємних екстрактів

Хто б міг подумати, що волоссю теж потрібен антистрес?
Ми всі знаємо, як важливо доглядати за шкірою обличчя, але шкіра голови теж хоче уваги! Я завжди думала, що маски для волосся — це про гладкість і блиск локонів. Але одного дня відкрила для себе маску з каоліном і п’ятьма рослинними екстрактами від Soika, і виявилося, що шкіра голови може «сходити в СПА» краще за мене.

Наносимо маску на вологу шкіру голови. Розподіляємо рівномірно й залишаємо її на 15 хвилин, що рівносильно гарній медитації, а після змиття змиваємо залишки шампунем. Або ж наносимо на волосся після миття, уникаючи коріння. Час виставляємо на таймері — 10 хвилин, не більше! Змиваємо водою та насолоджуємось результатом. Використовувати 2-3 рази на тиждень — аби не надто «балувати» волосся.

• Каолін — як космічна глина для шкіри голови. Абсорбує весь бруд і токсини, але при цьому дбайливо заспокоює подразнення. Ідеальний баланс між «відпочинком» і «діловим підходом».
  • Екстракт зеленого чаю — антиоксидантний чемпіон. Допомагає захистити шкіру голови від усіляких негараздів зовнішнього світу (чи то смоги, чи то офісні стреси).
  • Апельсин і розмарин — аромотерапія для волосся. Ці екстракти не тільки зволожують, але й дарують неймовірний аромат, який змушує повірити, що ви на півдні Франції.
  • Полин і череда — нові друзі вашої шкіри. Вони тут не просто для краси, а щоб стимулювати оновлення клітин і подарувати вашій шкірі друге дихання.
  • Захист і зволоження. Забудьте про пересушену шкіру голови — ці інгредієнти допомагають підтримувати її природний захисний бар’єр і зберігати вологу на належному рівні.

Маска від Soika — це не просто продукт, це міні-відпустка для вашого волосся і шкіри голови. Після першого використання ви відчуєте легкість. Шкіра голови заспокоїться, волосся стане слухняним і неймовірно приємним на дотик. І все це без надмірної жирності чи відчуття "масляної" шапки. Моя шкіра голови була настільки щаслива, що я подумала — а може, пора і мені влаштувати такий релакс?

10 жовтня, 2024
ANN_D
10 жовтня, 2024