PolLya

Uriage/ DS HAIR шампунь проти лупи.

Uriage/ DS HAIR  шампунь проти лупи.

В величезному морі шампуней насправді можна вирізнити , так би мовити, дві основні хвилі : шампунь для "помити голову" і шампунь від лупи.
Для миття голови підходять всі шампуні, але комусь хочеться підсушити жирну шкіру голови, а комусь зволожити волосся по довжині. Це вже лірика, творчість, приємні бонуси. Але якщо в людини з'являється лупа, то найбільшою мрією( або і нав'язливою думкою) є позбавлення від неї. Сухі кінчики чи, наприклад, недостатній блиск волосся якось зовсім не чіпляє і не ранить.

А тепер уявіть ( а скоріш за все - згадайте), яке то страшне лихо, коли тобі 14-15 років , ти ввесь " із себе", "в Образі" і тут це лихо - лупа ! Тож я теж , маючи дітей підлітків , згадала свої страждання, і побачила їхні біди. І відразу скажу, що той шампунь, який підходив дочці , зовсім не допомагав сину. І навпаки. Тож до трихолога, мабуть, краще сходити, якщо два три тестованих шампуня так і не допомогли вам.

Конкретно шампунь Урьяж від лупи добре і надійно допомагає моєму сину.
Але хочу зазначити, що він користується ним уже з пів року підряд і коли пробував перейти на інший, то після 3-5 помивок волосся, проблема поверталась знову. Ми б, дівчата, спробували б помалу " зіскакувати" з шампуню. Мили б спочатку через раз, чергуючи з іншим, потім раз через три і т.д. Але для хлопців ці складні графіки і системи дуже нудні і заморочливі . Тому я купила вже другу пляшечку шампуню Урьяж і ,мабуть, ще купуватиму. Тому , що після цього шампуню волосся блискуче, м'яке, а шкіра голови свіжа. Допомагає позбавлятися від лупи вже з першого - другого використання. Вистачає надовго ( але! Це я так пишу за сина, він з ну дуже короткою стрижкою)). Не знаю, на скільки разечків вистачить котрійсь із наших Рапунцельок).

До цього шампуню добре допомагав , до речі, Шаума з імбиром. Прямо теж був "вау"-ефект. Але чи то зміна води, чи більш дорослий вік, чи просто накопичувальний ефект інгредієнтів зменшили, а потім і обнулили лікувальний ефект. Тож пометались ми по різних шампунях схожого направлення і здались на милість Урьяжу.

Не пробувала ним сама користуватись, бо поки що не маю проблем з наявністю лупи. І пам'ятаючи прислів'я : не буди лихо, поки воно спить тихо, і близько не підходжу до синього флакончика. А от підліткам дуже рекомендую. Дочці , доречі, купувала інший шампунь іншої фірми, але теж в аптеці. Допоміг з перших разів. Але вона після 2-3 пляшечок змогла перейти на інші звичайні шампуні. А сину сестрин шампунь не допомагав. Урьяж йому зараз найдієвіший. Тож ,можливо, хлопцям варто придивитись до такого варіанту боротьби з лупою. А ми, мами, з любов'ю і турботою придбаємо цей шампунь для рідного чада😍.