Vik_Sem

Гімалайська сіль для повного розслаблення

Гімалайська сіль для повного розслаблення

Не завжди вистачає часу, але часом хочеться розслабитися і відпочити в ароматній ванній)) і тому я намагаюся періодично купувати собі якусь смачну сіль для ванни.

Сіль для ванн "Троянда-пачулі" від бренду Joko Blend вразила мене своїм ароматом і якістю.

Розкажу про неї трохи докладніше у цьому відгуку.

Зазвичай гімалайська сіль упакована у щільні пакети, а бренд Joko Blend пропонує нам пластикову баночку з приємним мінімалістичним дизайном. Така баночка стане чудовою прикрасою ванної кімнати. Сам формат зручний, так як у баночки кришка, що відгвинчується, об'єм баночки 400 г.

Під кришкою, що відкручується, фольгований захист. Прилягає настільки щільно, що я її ледве зняла, проте захист від відкриття надійний.

Гімалайська сіль для повного розслаблення
Гімалайська сіль для повного розслаблення
Гімалайська сіль для повного розслаблення

Баночка наповнена доверху. Сіль середнього розміру, з додаванням ефірних олій. Якщо понюхати сіль прямо з баночки відчувається інтенсивний аромат троянди та пачулі. Варто насипати сіль у ванну, аромат розноситься по всій ванній кімнаті, стає дуже яскравим. Я люблю аромат троянди та пачулі, у цьому засобі ефірні олії гармонують одна з одною, створюючи неймовірну насолоду ароматом і процедурою релаксу. Приймати ванну із такою сіллю одне задоволення.

Склад чудовий, мене вразив, лише три компоненти і ніякої хімії :

Himalayan Pink Salt, Oleum Rosae Gallica, Oleum Foliorum Patchouli.

  • Натуральна гімалайська сіль - ванни з нею покращують стан судин, знижують високий тиск, покращують здатність тіла регулювати температуру, тонізують і загартовують організм, зміцнюють імунітет.
  • Ефірна олія троянди- його квітково-рожевий ніжний аромат здавна асоціюється з розкішшю, жіночністю та романтикою. Входить у кращі ефірні олії для жінок, має загальну омолоджуючу, тонізуючу дію.
  • Ефірна олія пачулі - корисна для стомленої шкіри, яку вона робить пружною та свіжою. Аромат пачулі надає косметичним засобам вишуканий східний акцент.

Розслабляємось і насолоджуємось теплими спогадами про літо.

  • Мені особливо подобається приймати такі ванни холодною восени та взимку, дуже зігрівають мою теплолюбну душу!
  • Ванна і справді розслаблює, відмінно налаштовує на сон.
  • Сіль чудово впливає на стан шкіри! Корисні мінерали та мікроелементи у складі солі насичують шкіру, покращуючи обмінні процеси!
  • Так само, приймаючи ванну з морською сіллю Ви проводите + 1 процедуру у профілактиці целюліту)))
  • І думаю всі давно знають, що морська сіль має протизапальний засіб.

Після ванни рекомендують злегка обмити шкіру чистою водою. Я після такої ванни іноді наношу на потрібні мені ділянки натуральну олію Манго, яка легко вбирається.

Пам'ятайте, що шкіра це наш найбільший орган, і вона теж любить догляд. Не лише за обличчям, а й тілом.