getejra

Магнієва олія для тіла та волосся

Магнієва олія для тіла та волосся
Магнієва олія для тіла та волосся

Я вже розповідала, що бішофіт (він же ж магній) люблю багато років і познайомили мене з ним ще в 2012 році в профілакторії. Так як я завжди була спортивно-активна то і травми ходять зі мною поруч. Ну і магній (в усіх його формах) став моїм вірним супутником. Я завжди використовувала олійку лише на тіло (інструкцію не дуже читала), але ось в клубі прочитала в дописах, що дівчата також беруть її для волосся. Саме цю також побачила в дописі тут в клубі і вирішила спробувати її, бо зараз волосся лізе просто жахливо. Це у мене гормональний момент після гормонального лікування, по трихології все ок. Якраз коли я тестувала лінійку металдетокс і писала про це допис https://club.makeup.com.ua/post/44950/ - у мене був найкращий стан волосся за все моє життя, тоді якраз була на таблетках і тоді в мене волосся не лізло взагалі, гребінець був завжди ідеально чистим, навіть під час миття голови! і от коли закінчила курс - волосся полізло так, що ризикую скоро залишитись лисою 🤣 тому було вирішено пробувати використовувати магнієву олійку для волосся

Магнієва олія для тіла та волосся
Магнієва олія для тіла та волосся

Мені подобається дизайн засобу та картонної коробки, в яку він упакований. Кінцева дата використання нанесена і на картонній упаковці і на кришці від флакона.

Флакон з прозорого пластику має 100 мл та йде з розпилювачем в комплекті (читала в характеристиках, що 200 мл йдуть без розпилювача). В складі лише вода та хлорид магнію - сіль. В 5 мл олії міститься 430 мг чистих іонів магнію.

При взаємодії з волоссям магній дарує пружність, силу і здатність протистояти руйнівним зовнішнім діям.

1-2 рази на тиждень я наношу на шкіру голови необхідну кількість олї та втираю її 2-3 хвилини, потім 30 хвилин займаюсь своїми справами, при цьому на шкірі голови відчувається таке легке приємне печіння чи пощипування - це і заявлено виробником, і потім мию голову, як зазвичай, з шампунем. Волосся після цього не жирне та дуже блискуче. Не знаю, що саме допомагає (може це й ефект плацебо), але зараз у мене випадає волосся десь втричі менше. Якраз закінчу курс, зроблю перерву і потім буду знову періодично повторювати.

Активні компоненти магнію швидко потрапляють в тканини крізь поверхневі шари і забезпечують якісний догляд. Трансдермальний шлях магнію дозволяє йому безпосередньо впливати на шкіру, відновлюючи її силу і тонус. Я розпилюю олійку на коліна та просто втираю її до повного поглинання шкірою. За своєю структурою вона така дуже легенька і не залишає жирних слідів. На шкірі відчувається тепло та легкий свербіж. Але для більш чутливої чи сухої шкіри рекомендовано попередньо зволожити шкіру водою., це пом'якшить дію активної речовини та не викликатиме печіння.

Взагалі продукти з магнієм завжди описують як диво-препарати, які допомагають від усього: тут, на жаль, не вийде показати фактажем до/після, але мені після використання і краще спиться, і легше відчуваються травмовані ділянки, і стало кращим волосся. Може воно й не панацея - але точно вартує пробувати та використовувати, якщо ви відчуваєте полегшення в процесі 🌿

Всім здоров'я!