Вікторія Громова

Skin 1004

Skin 1004

Мала змогу затестити гель для вмивання, ампулу та тонер. Саме ця лінійка призначена для глибоко очищення, звуження пор та контролювання себорегуляції. Мої враження.

SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Deep Cleansing Foam - пінка що містить глину, папаїн, лимон, алоє вера, розмарин, ензими, цинтелу та цинк.

Пінка дуже добре піниться та відчищає шкіру. Те що вона глибоковідчищує відчувається. Шкіра після дуже відчищена, ніби відшлифована, але і значно підсушена. Відразу, побистріше хочеться нанести догляд.

Я гадаю, з заявленим призначенням справляється на відмінно, але не для щоденного користування, я би її використовувала 2 рази на тиждень. Не більше. Я такі засоби для вмивання полюбляю.

SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Clear Toner, тонер для звуження пор. Консистенція водички. Не має запаху та кольору. Зволоження достатньо не дає. Також підсушує. зовсім його не зрозуміла.

Skin1004 Madagascar Centella Poremizing Fresh Ampoule, ампула, що теж призначена для звуження пор та контролю себорегуляції. Трохи густіша ніж тонер, але все одно легша ніж сироватка. Трохи зволожує, вбирається повністю, на шкірі нічого не залишається.

Після цих засобів, відразу хочеться крем, да пожирніше😅

Ще, як варіант, можна комбінувати засіб з цієї оінійки з іншими лінійками бренду.

Гадаю, ця лінійка максимально підійде підліткам, або людям які полюбляють щоб засоби повністю вбирались та підсушивали висипи. Але ОБОВʼЯЗКОВО крем…поживний. І всі ці засоби не на кожен день.

Skin 1004
Skin 1004