Zera Khaibulaeva

Чудова знахідка для мого обличчя

У регіоні мого проживання настав час похмурої погоди і дощів, в ці дні я не використовую spf і шукала крем, який мені буде тимчасово заміняти мій денний зволожуючий з spf від CeraVe.

Цей крем мене дуже зацікавив, бренд доволі бюджетний і гарний.

По-перше, крем підходить для використання і в денний і в вечірній час. Я його і використовую двічі на день, якщо немає сонця, а коли сонячний день, то тільки ввечері.

По-друге, він має дуже ніжну і легеньку текстуру, крем швидко поглинається і не лишає відчуття дискомфорту чи жирності.

Подивіться на відео яка приємна текстура.

Для моєї комбінованої шкіри він чудово підійшов.

Крем має легенький квітковий приємний аромат, який відчувається при нанесені, але на шкірі аромат згодом зникає.

Упакування: в картонній упаковці скляна баночка обʼємом 50 мл з пластиковою кришкою на закрутку( хоча бачу на інших фото інша кришка, підозрюю, що з натурального матеріалу, можливо оновили упаковку, а мені дісталась попередня, або навпаки).

Під кришкою є захисна фольга.

Після відкриття можна користуватися кремом протягом пів року.

Я люблю крема з помпами, але тут інший варіант упакування, тож якщо не любите набирати крем пальцями, то можна використовувати лопаточку.

Призначення: суха, чутлива, зневоднення шкіра.

Я маю комбіновану шкіру і завдяки своїй легкій текстурі, він мені підходить.

Крем має веганську формулу, яка має дуже багато корисних властивостей , у своєму складі він має багато корисних олій та екстрактів.

У складі крему є вітамін Е, олія проростків пшениці, кокосове молоко та екстракт вівса.

Виробник обіцяє глибоке зволоження шкіри, наповнення її вологою, мʼякістю та свіжістю та здоровим сяйвом.

Крем дійсно дуже гарно зволожує, не лишає липкості, відчуття жирності, також він швидко поглинається . Ще хочу зауважити, що ніяких реакцій зі сторони шкіри під час використання не виникло, він не спровокував ніяких висипань.

Я дуже рекомендую цей бюджетний крем для базового зволоження. Також у лінійці є сироватка, вона чудово доповнить вашу рутину.