lido444ka

#melab3makeupclub

#melab3makeupclub

привіт, красуні! 🌸 сьогодні хочу розповісти про лінійку la Roche-Posay Mela B3, яка обіцяє побороти гіперпігментацію та вирівняти тон шкіри. дякую Makeup Club за можливість протестувати таку цікаву лінійку!

гель-мікропілінг має зручне упакування, доволі великий об'єм і дуже добре піниться. має нейтральний аромат, і моя чутлива шкіра реагує на нього позитивно.

сироватка-концентрат порадувала зручною піпеткою, яка була спакована окремо, а ще вона набирає ідеальну кількість на 1 використання. дрібниця, але дуже зручно! має трохи кислуватий аромат і цікавий колір, текстура також приємна.

#melab3makeupclub
#melab3makeupclub

молекула Мелазил: новий запатентований активний інгредієнт, результат 18 років досліджень, який затримує надлишок меланіну, таким чином запобігаючи його проявам на шкірі.

ніацинамід (вітамін B3): вирівнює тон шкіри, бореться з висипаннями та освітлює пігментні плями.

PНА-кислота: активно відлущує шкіру, сприяючи її освітленню та покращенню текстури.

термальна вода: підтримує природний захисний бар'єр шкіри та зволожує.

фото з поста для челенджа а також перед початком тестування

після 2 тижнів використання (зранку та ввечері) я помітила, що веснянки та пігментні плями стали помітно світлішими, а тон шкіри трохи вирівнявся.

ці засоби реально працюють для освітлення шкіри, вирівнювання тону та зменшення пігментації. але трохи підсушують шкіру, особливо якщо користуватись двічі на день.

чи варто спробувати? якщо у вас є пігментні плями і нерівності тону, обов'язково тестуйте! я тестувала всього 2 тижні і вже бачу зміни, думаю, через 1-2 місяці результат буде ще кращим. 💖