#melab3makeupclub
мій досвід з лінійкою La Roche-Posay Mela B3 гель-мікропілінг та сироватка-концентрат
привіт, красуні! 🌸 сьогодні хочу розповісти про лінійку la Roche-Posay Mela B3, яка обіцяє побороти гіперпігментацію та вирівняти тон шкіри. дякую Makeup Club за можливість протестувати таку цікаву лінійку!
гель-мікропілінг має зручне упакування, доволі великий об'єм і дуже добре піниться. має нейтральний аромат, і моя чутлива шкіра реагує на нього позитивно.
сироватка-концентрат порадувала зручною піпеткою, яка була спакована окремо, а ще вона набирає ідеальну кількість на 1 використання. дрібниця, але дуже зручно! має трохи кислуватий аромат і цікавий колір, текстура також приємна.
обидва продукти, гель-мікропілінг та сироватка, мають в складі кілька потужних інгредієнтів, які працюють на покращення стану шкіри:
молекула Мелазил: новий запатентований активний інгредієнт, результат 18 років досліджень, який затримує надлишок меланіну, таким чином запобігаючи його проявам на шкірі.
ніацинамід (вітамін B3): вирівнює тон шкіри, бореться з висипаннями та освітлює пігментні плями.
PНА-кислота: активно відлущує шкіру, сприяючи її освітленню та покращенню текстури.
термальна вода: підтримує природний захисний бар'єр шкіри та зволожує.
результати тестування: до
фото з поста для челенджа а також перед початком тестування
результати тестування: після
після 2 тижнів використання (зранку та ввечері) я помітила, що веснянки та пігментні плями стали помітно світлішими, а тон шкіри трохи вирівнявся.
висновок
ці засоби реально працюють для освітлення шкіри, вирівнювання тону та зменшення пігментації. але трохи підсушують шкіру, особливо якщо користуватись двічі на день.
чи варто спробувати? якщо у вас є пігментні плями і нерівності тону, обов'язково тестуйте! я тестувала всього 2 тижні і вже бачу зміни, думаю, через 1-2 місяці результат буде ще кращим. 💖
Коментарі (0)