NikVik

HelloHelen Sexy Lady In Milano

Отже ! Так , як я є дуже вибаглива для ароматів і мені не всі аромати довподоби і то більшість , дуже люблю обирати пробні варіанти . А також я не закохуюсь в один аромат , а постійно змінюю . І в мене нажаль не має фаворитів .

Десь пів року назад мені подарували пробний варіант від HelloHelen. І не дивлячись на його ціну він мені також не підійшов . Ніколи не викидаю не забуваю за ті аромати які мені не підходять, бо бувають моменти коли приходить свій час і для них . І цей час настав і для HelloHelen.

Парфумована вода Sexy Lady In Milano від бренда HelloHelen втілює в собі розкіш і пристрасть. Напевно якраз мені не вистачає або відчуваю себе якраз розкішною !! Зміна нового життя , дає про себе знати .

Аромат відкривається яскравими фруктовими акордами, які поступово переходять у квіткові відтінки, надаючи парфуму витонченість і вишуканість. У базі можна відчути теплі ноти мускусу та деревини, що додають аромату сексуальності та магнетизму.

Користувачі часто відзначають стійкість цього аромату — він тримається протягом усього дня, не втрачаючи своєї насиченості. Особливо підходить для вечірнього використання або особливих випадків, коли хочеться привернути увагу.

14 жовтня, 2024
NikVik
14 жовтня, 2024