ANN_DI

Re.Care Exfoliating Face Toner

Все почалося з того, що мій комбінований тип шкіри вирішив жити за власними законами — на лобі ніби масляний млинець, а на щоках сухий Сахара. Додай до цього пару запалень, і ось я тут — у пошуках засобу, який нарешті примусить моє обличчя грати за одними правилами. І ось він — тонер Re.Care з 2% саліциловою кислотою. Чи це була любов з першого “бац!”? Ну, давай розбиратись!

Склад тонера наче простий, але з тими компонентами варто тримати вухо гостро. Отже:

• Aqua (Water) — ясна річ, вода, бо як без неї?

Propanediol — звучить як щось із уроків хімії, але не страшно: це той, хто робить текстуру приємною, та ще й трохи зволожує.

Polysorbate 20 — допомагає змішати олію і воду, щоб твій тонер не був на вигляд як брудна калюжа після дощу.

Salicylic Acid (2%) — ось вона, головна героїня, яка рятує від забруднених пор і підступних прищів.

EDTA — борець з важкими металами. Якщо твоя шкіра втомилась від хлорованої води з крана — це твій помічник.

1. 2% саліцилової кислоти — не перебір, але й не недолік. Ця доза робить саме те, що потрібно: чистить, заспокоює, рятує від запалень.

2. Баланс pH 3 — це важливо! Тонер достатньо м’який, щоб не перетворити обличчя на Сахару, але й досить активний, щоб запускати процеси оновлення.

3. Вирівнює тон шкіри — та, обіцяє і робить. Висипання стають менш помітними, а пігментні плями – світлішими.

4. Жодної зайвої жирності — нормалізує вироблення себуму, що для комбінованої шкіри — просто бальзам на душу.

5. Очищення пор — як після генерального прибирання — немає відчуття, що щось залишилось позаду. Пори дихають, як після свіжого морського бризу.

Після 2 тижнів використання я відчула, що моє обличчя сказало “дякую”. Пори стали меншими, тон вирівнявся, і навіть ці маленькі пігментні плями стали менш помітними. Вражає, як цей тонер не пересушує шкіру, попри присутність саліцилової кислоти, хоча УФ-захист все одно доведеться підключити, особливо влітку.

Так що якщо ти шукаєш засіб для шкіри, що має схильність до висипань і жирного блиску, цей тонер може бути твоїм новим кращим другом.

Але не забувай про SPF — кислота в тонері працює не лише з твоїм обличчям, але й може посилити чутливість до сонця.

В цілому, вся ця лінійка стала відкриттям для мене. всі засоби працюю класно. Я залишаю їх у своєму догляді, і щиро рекомендую вам 🤍