Крем для рук та нігтів з поліпептидами шовку
Hillary Hand and Nail Silk Cream
Крема для рук річ необхідна, тому вони у мене завжди і скрізь)
І в сумочці, і на ліжку, і в шафах розкладені.
Хочу поділитися враженням про крем для рук та нігтів з поліпептидами шовку від бренду Hillary.
Я маю декілька мініатюр об'ємом 2 мл. їх мені вистачило на 4 повноцінні рази користування.
Від виробника:
Розкішний крем для рук та нігтів інтенсивно зволожує, живить та захищає шкіру рук від негативного впливу зовнішніх агресивних чинників.
Текстура
Кремова, ніжна, однорідного кольору, на дотик текстура шовковиста. Легко розподіляється по шкірі.
Аромат
Косметичний, але не хімозний. Мені нагадує пудровий ароомат парфумів.
Активні інгредієнти:
- SR-SPIDER POLYPEPTIDE-1 (біополімер шовку) - сприяють зволоженню не тільки шкіри рук, але й сухої кутикули, що профілактують ламкість нігтів та появу задирок.
- Galactinol Advanced - зберігає нормальні пропорції шкірної мікробіоти в правильному балансі.
- вітамін Е - потужний антиоксидант, критично важливий для захисту від передчасного старіння шкіри;
- вітамін С - збільшує вироблення колагену та еластину, будівельних блоків шкіри, що забезпечують її еластичність та пружність;
- вітамін Е діє як стабілізатор вітаміну С, а вітамін С одночасно підсилює та пролонгує дію вітаміну Е.
Як використовувати:
Виробник радить використовувати крем на злегка вологу шкіру рук.
Так крем буде краще працювати, оскільки функція такого типу крему полягає в тому, щоб утримувати вологу всередині.
Я наношу крем на одну руку та другою рукою, зовнішньою стороною долоні розподіляю крем. Далі починається справжнє маленьке диво. Цим крем по-справжньому зміг мене здивувати і остаточно в себе закохати!
РЕЗУЛЬТАТ
Крем для рук - це той засіб особисто для мене, який зайвим просто не може бути) Він мені необхідний щодня по кілька разів. Використовую його після контакту з водою, при відчутній сухості рук і обов'язково наношу засіб перед сном.
Крем наноситься на шкіру дуже приємно, розподіляється комфортно, лягає рівним шаром. Швидко вбирається у шкіру, моментально зволожуючи її.
Після вбирання на шкірі не відчувається плівка, немає обтяження – комфортні відчуття шовковистості.
Крім того, крем мене здивував своїм чудовим ароматом) Він не різкий, але відчутний. Аромат теплий, пудровий. Після вбирання аромат трохи згасає, стає ніжнішим, ще приємнішим. Тримається не довго, не дратує, невдовзі вивітрюється.
Крем сподобався мені своїми характеристиками та результатом. Він не викликав алергії, дискомфорту та роздратування. Користуватися ним - одне задоволення) Тому ставлю 5 зірочок, рекомендуватиму) І вже замовила на сайті бренду повнорозмірний тюбік)))
Коментарі (0)