Vik_Sem

Універсальна та приємна емульсія

Привіт!)) На моєму косметичному життєвому шляху був єдиний досвід з емульсіями, але тоді я була ще початківцем у цій сфері і не усвідомлювала своїх дій.) Тому вирішила знову відкрити для себе світ емульсій, а почати вирішила з нового бренду, з яким планувала знайомство. Власне, так я почала використовувати емульсію з гіалуроновою кислотою та фосфоліпідами від бренду Ankie.

Упаковка: особисто для мене - це суцільна естетика.

В оформленні та виконанні емульсії чудово все, втім, як і у всієї лінійки. До того ж все стримано та чудово, все як я люблю. І класно, що можна весь догляд підібрати. Дизайн в азіатській тематиці, в червоних та чорних кольорах.

Баночка об'ємом 200 мл. Флакон, виконаний з білого пластику.

Кришечка напівпрозора та щільно закривається. Дозатор достатньо широкий, віддає емульсію без проблем.

Щоб отримати емульсію, треба перевернути і буквально кілька разів струсити, щоб акуратно отримати засіб на одне застосування. Дозатор не випльовує засіб, капаючи куди завгодно, але тільки не в долоню, а спокійно видає продукт рівно туди, куди його планували вилити.

Опис від виробника та склад:

Емульсія для обличчя зі скваланом, фосфоліпідами та гіалуроновою кислотою. Цей крем для обличчя поєднує у собі сквалан, фосфоліпіди та гіалуронову кислоту, що забезпечує інтенсивне зволоження, живлення та відновлення шкіри.

Склад та активні компоненти:

Aqua, Squalane, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Olivoyl Glutamate, Sorbitan Caprylate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Trehalose, Urea, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Sodium Hydroxide, Serine, Pentylene Glycol, Allantoin, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Algin, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Hexyl Cinnamal.

• Squalane - підтримує захисний шар шкіри і зволожує її.
  • Олія Ши - живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню.
  • Phospholipids та Олія соєва - відновлює нормальну структуру шкіри та ліпідний баланс.
  • Sodium hyaluronate - підтримка тонусу шкіри та профілактики утворення зморшок.

Колір: кремовий, однорідний.

Аромат: трав'янистий, солодкий. При нанесенні відчувається, але не заважає та швидко зникає.

Консистенція: кремова, молочного кольору, не така щільна як крем, але густіша за сироватку.

Про шкіру:

1. Тип: комбінована.
  2. Особливості: чутлива, схильна до сухості.
  3. Проблеми: чорні точки, нерівномірний тон, схильність до закупорки пір.

Очікування:

1. Альтернатива крему.
  2. Зволоження.
  3. Без плівки, липкості, закупорювання пор та стягування.

Спосіб застосування:

Оскільки в азіатській системі догляду емульсія та крем вважаються взаємозамінними, то емульсія стала завершальним етапом догляду. Наношу поверх сироватки і тоді емульсія виступає завершальним етапом і виглядало це так:

1. Гель або пінка для вмивання.
  2. Тонер.
  3. Сироватка.
  4. Емульсія.

Емульсія має вологий і сяючий фініш після нанесення. Це може не припасти до душі володаркам жирної і дуже жирної шкіри, але, думаю, в холодну пору спробувати можна усім.

Варто зазначити, що емульсія з декоративною косметикою не конфліктує, нічого на ній не скочується і не тече.

Підсумок:

• Альтернатива крему. Так, та й ще раз так! Якщо вам комфортно і ви відчуваєте, що шкірі достатньо і вона почувається добре, то емульсія буде чудовою альтернативою крему. Особливо в літній період , коли шкіру не хочеться перевантажити.
    Для мене перевага емульсії перед кремом полягає в наступних моментах:
    + Об'єм . Емульсія має, як мінімум, удвічі більше мілілітрів, ніж стандартна баночка крему у класичних 50 мл. Шах та мат кремчикам, яких вистачає на місяць!
    + Ціна . Емульсія може або коштувати так само, як крем, або трохи дешевше. Якщо взяти за увагу факт того, що емульсії за обсягом більше, виходить дуже вигідно.
    + Важкість . Емульсія найчастіше легша і невагоміша, ніж крем.
  • Зволоження. Засіб чудово справляється з цим завданням, здійснюючи базове зволоження та не даючи шкірі висохнути при зовнішніх подразниках.
  • Без плівки, липкості, закупорювання пор та стягування. Емульсія дуже комфортно відчувається на обличчі, не залишаючи ні плівки, ні липкості. Так само вона не закупорює пори. Вона не стягує, а навпаки, позбавляє його.

Я дуже рада, що відкрила для себе марку Ankie з чудового боку. Цей догляд мені сподобався настільки, що тепер він мій базовий. Можливо колись я заспокоюсь і прийду до чогось стабільного в догляді і в ньому буде завжди місце для цієї емульсії.