getejra

Крем денний поживний SPF20

У мене завжди була велика проблема підібрати крем для моєї жирної шкіри, щоб він на мені не скочувався. Нещодавно я тестувала лінійку від пігментації, і по сироватці скатувались абсолютно всі мої наявні сонцезахисні крема. Почитавши відгуки було вирішено спробувати ще цей, так як сонечка вже небагато, воно не таке активне та й я на ньому практично не буваю - спф 20 мені повинно вистачати.

Отже, чого ж вибір впав на нього: активні компоненти даного крему запобігають в'яненню шкіри, він повинен ідеально підходити для всіх типів шкіри. Завдяки цінній комбінації натуральних олій, потужних зволожувальних компонентів та антиоксидантів, шкіра отримує комплексний догляд, робота клітин активізується, підвищується захисний бар'єр шкіри. Крем доповнений захистом від ультрафіолетових променів SPF 20. Легка текстура крему швидко вбирається в шкіру, матуючи її.

Охайна та стильна упаковка і видно, що бренд заморочився: зі смаком та мінімалістично. Таке пакування абсолютно у всіх засобів, якими я зараз користуюсь від цього бренду: упаковка з білого тактильно приємного матового картону в оформленні синього кольору, Також на упаковці є прозора наліпка, яка підтверджує, що засіб до мене ніхто не відкривав і я перша його власниця.

Баночка з прозорого скла виглядає дуже дорого, важка (раніше було інше пакування, з дозатором-помпою). Під гвинтовою кришкою також була фольгована мембрана. На наклейці є вся необхідна інформація: назва, спосіб застосування, виробник, дата та QR-код для швидкого замовлення продукції. Більше детальної інформації вказано на картонному пакуванні.

Об'єм засобу 50 мл.

Інгредієнти: aha-кислоти, гліколева кислота, гіалуронова кислота, камфора, молочна кислота, морські водорості, мочевина, оксид цинку, оливкова олія, пантенол, фруктові кислоти, цинк, яблучна кислота

Запах більш нейтральний, такий, що не нагадує запахи косметики. Крем густий, але одночасно ніжний, його не потрібно наносити багато. Якщо перед цим використати ексфоліант - то у мене взагалі відсутній зайвий блиск після нанесення.

Щоранку наношу крем на очищену та тонізовану шкіру по масажних лініях легкими рухами від центру до зовнішнього краю, а потім додаю ще трішки на шию і зону декольте.

➕добре лягає

➕не залишає плівки та не скочується

➕візуально працює: шкіра зволожена, світліша, набряків немає, пору звужені та чисті

➕витрата дуже економна.

➖хвилин 20 після нанесення шкіра має блиск і лише потім заматовується, але мене це взагалі не турбує.

Дуже класно, що у бренда є мініатюри розміром 1 мл.