ANN_DI

Відновлення шкіри після вагітності.

Відновлення шкіри після вагітності.

Після пологів я помітила, що моя шкіра змінилася: з’явилися розтяжки, целюліт і відчуття, що вона втратила свою пружність. Минуло вже 9 місяців після вагітності, і я зрозуміла, що настав час щось із цим робити. Вирішила спробувати комплексний підхід і замовила масажну щітку для тіла, антицелюлітну масажну олію та кавовий скраб від Joko Blend. На жаль, зараз я трохи застудилася, тому почну цей курс через тиждень, коли почуватимусь краще. Але вже не можу дочекатися, коли почну і обов’язково поділюся своїм досвідом!

Щітка – це простий спосіб покращити кровообіг та позбутися відмерлих клітин. Я планую використовувати її перед душем на суху шкіру, щоб підготувати тіло до подальших процедур. Вона допомагає також у боротьбі з целюлітом, стимулюючи циркуляцію та розщеплення жирів.

Олія спеціально розроблена для боротьби з целюлітом, вона допомагає зменшити його прояви завдяки активним компонентам, які покращують стан шкіри. Я планую наносити її після щітки і робити масаж по проблемних зонах. Думаю, це не лише принесе користь шкірі, але й стане чудовим моментом для релаксації.

Кавовий скраб допоможе не лише відлущити відмерлі клітини, але й покращити текстуру шкіри, зробити її більш гладкою та пружною. До того ж, кава стимулює кровообіг, що теж важливо у боротьбі з целюлітом. Я планую використовувати його кілька разів на тиждень для досягнення максимального ефекту.

Зараз трохи відкладатиму свій курс через хворобу, але як тільки відновлюсь, почну використовувати всі засоби регулярно. Обов’язково поділюся своїми враженнями і результатами – цікаво, як моя шкіра зміниться після такого догляду.

Фото до не обіцяю, бо це жах 😩