Відновлення шкіри після вагітності.
Час діяти ⏱️
Після пологів я помітила, що моя шкіра змінилася: з’явилися розтяжки, целюліт і відчуття, що вона втратила свою пружність. Минуло вже 9 місяців після вагітності, і я зрозуміла, що настав час щось із цим робити. Вирішила спробувати комплексний підхід і замовила масажну щітку для тіла, антицелюлітну масажну олію та кавовий скраб від Joko Blend. На жаль, зараз я трохи застудилася, тому почну цей курс через тиждень, коли почуватимусь краще. Але вже не можу дочекатися, коли почну і обов’язково поділюся своїм досвідом!
Масажна щітка для тіла – перший крок до гладкості
Щітка – це простий спосіб покращити кровообіг та позбутися відмерлих клітин. Я планую використовувати її перед душем на суху шкіру, щоб підготувати тіло до подальших процедур. Вона допомагає також у боротьбі з целюлітом, стимулюючи циркуляцію та розщеплення жирів.
Масажна антицелюлітна олія – живлення та боротьба з целюлітом
Олія спеціально розроблена для боротьби з целюлітом, вона допомагає зменшити його прояви завдяки активним компонентам, які покращують стан шкіри. Я планую наносити її після щітки і робити масаж по проблемних зонах. Думаю, це не лише принесе користь шкірі, але й стане чудовим моментом для релаксації.
Кавовий скраб – м’якість і гладкість шкіри
Кавовий скраб допоможе не лише відлущити відмерлі клітини, але й покращити текстуру шкіри, зробити її більш гладкою та пружною. До того ж, кава стимулює кровообіг, що теж важливо у боротьбі з целюлітом. Я планую використовувати його кілька разів на тиждень для досягнення максимального ефекту.
Висновок: стартую за тиждень, враження попереду
Зараз трохи відкладатиму свій курс через хворобу, але як тільки відновлюсь, почну використовувати всі засоби регулярно. Обов’язково поділюся своїми враженнями і результатами – цікаво, як моя шкіра зміниться після такого догляду.
Фото до не обіцяю, бо це жах 😩
Коментарі (0)