Vik_Sem

Молочна вуаль від бренду Soraya

Мені потрібен був хороший ефективний засіб для тіла. Бажано, щоб і для рук та стоп теж підходило. Приємне у використанні та у зручній упаковці. Начебто прості вимоги, але як мало засобів їм відповідає.

Відповідно до філософії "clean beauty", SORAYA Beauty RX ставить на скорочені списки інгредієнтів, які є безпечними та максимально ефективними.

Мої очікування:

Я хочу знайти ідеальний засіб для всього тіла - рук та стоп у тому числі.

Воно має добре живити та зволожувати шкіру, але без липкості та зайвої тяжкості. І вбиратися швидко.

Важливим є приємний, не надто нав'язливий аромат.

Хороша зручна упаковка - не сувора вимога, але бажана.

Подивимося, які очікування справдилися, а які – ні.

Упаковка:

Для мене це ідеальний формат. Невелика пляшка з дозатором. Це ж так зручно – користуватися кремом не беручи його до рук. Натиснула на носик і все, він уже в тебе на руках.

Дозатор в міру тугий, чуйний на дотик. Молочко видається легко та у невеликій кількості. Працює без збоїв. Зручно що дозатор має механізм, що блокується.

Може й дрібниця, але й зовні мені пляшечка ця подобається. Є в ній якась неймовірна ніжність. Очі радіють.

Aqua (Water) (Вода), Glycerin (Гліцерин), Macadamia Integrifolia Seed Oil (Масло з насіння макадамії), Behenyl Alcohol (Бегеніловий спирт), Panthenol (Пантенол), Glyceryl Stearate (Гліцерил стеарат), Allantoin (Алантоїн), Avena Sativa (Oat) (Вівсяне насіння) Oil (Масло), Ectoin (Ектоїн), Dimethicone (Диметикон), Polyacrylate Crosspolymer-6 (Поліакрилат кроссполімер-6), Citric Acid (Лимонна кислота), Phenoxyethanol (Феноксиетанол), Ethylhexylglycerin (Етілігексілгліцерин), Parfum (Fragrance) (Аромат).

У складі є потужні заспокійливі активні речовини :

• Ектоїн діє на шкіру, як натуральний компрес, заспокоюючи подразнення та зменшуючи відчуття дискомфорту.
  • Пантенол відомий своїми зволожуючими та регенеруючими властивостями.
  • Алантоїн підтримує процеси загоєння та має протизапальну дію.

Властивості:

Колір молочка ніжний, білий. Жодних блискіток і перламутру в ньому не видно, за що окреме спасибі виробнику. Для мене важливим є саме якісний догляд, а не вся ця «мішура».

Молочко не здається занадто рідким, але по шкірі розподіляється добре. Ультралегка текстура – ​​це не просто фантазія виробника. Так і є молодці. Особливо враховуючи, що у складі є олійки.

Прекрасно, що і для рук це молочко можна використати. Липкості немає, швидко вбирається. При цьому чудово живить шкіру рук, навіть узимку.

Цікавий момент (і величезна рідкість) – навіть після миття рук чи швидкого прання речей я не відчуваю сухості. Руки насичені та зволожені, м'які.

Молочко, незважаючи на легкість, миттєво видаляє сухість і збагачує шкіру. Вона так гарно сяє! Але головне, чудово виглядає і цей ефект зберігається довго. Я дуже задоволена.

Аромат - чудовий. В міру яскравий, солодкуватий і напрочуд натуральний. Запах однаково приємний і з пляшечки, і на шкірі. Тримається довго. Зникає поступово, не змінюючись.

Витрата - самого засобу багато не потрібно, і він працює довго, не вимагаючи оновлення.

Якщо регулярно використовувати його для стоп та рук (і проводити для перших додаткові процедури, типу скрабування та масок), то потужніші та поживні спецзасоби мені не потрібні.

З тілом все відмінно - сухості немає, шкіра насичена і зволожена більш ніж гідно. При цьому засіб дійсно легкий, легко розподіляється по шкірі, швидко вбирається.

Аромат приємний, окрім задоволення інших емоцій немає.

Пляшечка з дозатором - вище за всякі похвали. Це дуже зручно.

Витрата молочка виявилася дуже економною і використання - дуже приємним. Ось такі чудові бонуси.

Якщо ви, як і я, прагнете скоротити кількість своєї косметики без шкоди здоров'ю та зовнішньому вигляду, раджу придивитися і спробувати.

Рекомендую без жодних сумнівів.

15 жовтня, 2024
Vik_Sem
15 жовтня, 2024