Молочна вуаль від бренду Soraya
Регенеруюче та заспокійливе молочко для тіла Soraya Beauty Rx
Мені потрібен був хороший ефективний засіб для тіла. Бажано, щоб і для рук та стоп теж підходило. Приємне у використанні та у зручній упаковці. Начебто прості вимоги, але як мало засобів їм відповідає.
Відповідно до філософії "clean beauty", SORAYA Beauty RX ставить на скорочені списки інгредієнтів, які є безпечними та максимально ефективними.
Мої очікування:
Я хочу знайти ідеальний засіб для всього тіла - рук та стоп у тому числі.
Воно має добре живити та зволожувати шкіру, але без липкості та зайвої тяжкості. І вбиратися швидко.
Важливим є приємний, не надто нав'язливий аромат.
Хороша зручна упаковка - не сувора вимога, але бажана.
Подивимося, які очікування справдилися, а які – ні.
Упаковка:
Для мене це ідеальний формат. Невелика пляшка з дозатором. Це ж так зручно – користуватися кремом не беручи його до рук. Натиснула на носик і все, він уже в тебе на руках.
Дозатор в міру тугий, чуйний на дотик. Молочко видається легко та у невеликій кількості. Працює без збоїв. Зручно що дозатор має механізм, що блокується.
Може й дрібниця, але й зовні мені пляшечка ця подобається. Є в ній якась неймовірна ніжність. Очі радіють.
Склад:
Aqua (Water) (Вода), Glycerin (Гліцерин), Macadamia Integrifolia Seed Oil (Масло з насіння макадамії), Behenyl Alcohol (Бегеніловий спирт), Panthenol (Пантенол), Glyceryl Stearate (Гліцерил стеарат), Allantoin (Алантоїн), Avena Sativa (Oat) (Вівсяне насіння) Oil (Масло), Ectoin (Ектоїн), Dimethicone (Диметикон), Polyacrylate Crosspolymer-6 (Поліакрилат кроссполімер-6), Citric Acid (Лимонна кислота), Phenoxyethanol (Феноксиетанол), Ethylhexylglycerin (Етілігексілгліцерин), Parfum (Fragrance) (Аромат).
У складі є потужні заспокійливі активні речовини :
- Ектоїн діє на шкіру, як натуральний компрес, заспокоюючи подразнення та зменшуючи відчуття дискомфорту.
- Пантенол відомий своїми зволожуючими та регенеруючими властивостями.
- Алантоїн підтримує процеси загоєння та має протизапальну дію.
Властивості:
Колір молочка ніжний, білий. Жодних блискіток і перламутру в ньому не видно, за що окреме спасибі виробнику. Для мене важливим є саме якісний догляд, а не вся ця «мішура».
Молочко не здається занадто рідким, але по шкірі розподіляється добре. Ультралегка текстура – це не просто фантазія виробника. Так і є молодці. Особливо враховуючи, що у складі є олійки.
Прекрасно, що і для рук це молочко можна використати. Липкості немає, швидко вбирається. При цьому чудово живить шкіру рук, навіть узимку.
Цікавий момент (і величезна рідкість) – навіть після миття рук чи швидкого прання речей я не відчуваю сухості. Руки насичені та зволожені, м'які.
Молочко, незважаючи на легкість, миттєво видаляє сухість і збагачує шкіру. Вона так гарно сяє! Але головне, чудово виглядає і цей ефект зберігається довго. Я дуже задоволена.
Аромат - чудовий. В міру яскравий, солодкуватий і напрочуд натуральний. Запах однаково приємний і з пляшечки, і на шкірі. Тримається довго. Зникає поступово, не змінюючись.
Витрата - самого засобу багато не потрібно, і він працює довго, не вимагаючи оновлення.
Мої враження:
Якщо регулярно використовувати його для стоп та рук (і проводити для перших додаткові процедури, типу скрабування та масок), то потужніші та поживні спецзасоби мені не потрібні.
З тілом все відмінно - сухості немає, шкіра насичена і зволожена більш ніж гідно. При цьому засіб дійсно легкий, легко розподіляється по шкірі, швидко вбирається.
Аромат приємний, окрім задоволення інших емоцій немає.
Пляшечка з дозатором - вище за всякі похвали. Це дуже зручно.
Витрата молочка виявилася дуже економною і використання - дуже приємним. Ось такі чудові бонуси.
Якщо ви, як і я, прагнете скоротити кількість своєї косметики без шкоди здоров'ю та зовнішньому вигляду, раджу придивитися і спробувати.
Рекомендую без жодних сумнівів.
Коментарі (0)