Fraulein

Оновлення на поличці декоративної косметики

Хочу поділитись з вами своїми нещодавніми знахідками.

Це таке знайомство з новим для мене брендом Catrice. Так, я знаю, що багато з цих продуктів стали бестселерами та улюбленцями багатьох дівчат. Але, соромно зізнатись, я тільки починаю ними користуватись 🫣

Я була в пошуках якісної тональної основи, тож начитавшись відгуків вирішила зупинити свій вибір на класиці - Catrice HD Liquid Coverage у відтінку 010 light beige.

Аби трохи додати обличчю об'єму та створити ефект засмаги, (що не тримається на мені довго) взяла такий бронзер - Catrice Holiday luminous skin у відтінку 020 Off to the Island.

Взагалі шукала за рекомендаціями Catrice Calligraph, але її, нажаль, не було в наявності у магазині, тож обрала іншу, а саме Catrice It's easy. Ще не знаю, наскільки вона хороша, але відгуки були непогані.

Маю завжди суху шкіру рук, а в холодну пору року, тим паче, вона потребує більше уваги. Тож обрала такий крем для рук від Cerave. Взяла маленький, для знайомства.
Без запаху, що особливо актуально, бо я вже давно привчила чоловіка мастити руки кремом і багато ароматних варіантів йому не подобаються. Та ще й не буде перебивати аромат парфумів, якщо користуватись ним посеред дня.

Відкриваю також для себе іспанську косметику - бренд Byphasse. Зустрічала багато схвальних відгуків, зокрема, на маски для обличчя. Взяла мініатюрку міцелярної води.

А ось з Makeup Revolution я знайома вже давно, і мені подобається їх продукція, особливо сухі текстури.
В поїздку я взяла з собою маленьку палетку тіней, в якій лише один коричневий колір, а хотілось мати декілька варіантів, аби зробити легкий повноцінний макіяж. Обирала між класичними варіантами палеток Революшн, але потім привернула увагу новинка - The Smokey Icon Grunge palette. Посвотчила і вона мені так сподобалась. Палетка не тільки для щоденного макіяжу, але й для вечірнього.
Дуже гарне оформлення з рожевого золота, компактна. Має універсальні матові відтінки, металік, шимери та два кремові, які можна використовувати в якості підложки під тіні або як підводку.