Lito L'estrange

Мій перший Wonder Bundle від MakeUp. Що в ньому?

Мій перший Wonder Bundle від MakeUp. Що в ньому?

Така пропозиція з'явилась на Мейкапі ще влітку. Але я з морозу ))), тільки-но побачила у жовтні і вже замовила. Wonder Bundle - можливість зібрати свій власний набір з 5 міні-продуктів, вибравши їх серед 150-200 позицій. Саме стільки пропозицій зараз. Асортимент і кількість змінюється досить швидко, помітила по пробникам парфумів.

У дописах інших дівчат про Wonder Bundle бачила багато цікавого: наприклад, мініатюру туші від Ланком на 2 мл. Це ж просто казка! Зараз її вже нема серед пропозицій. Тому якщо бачите щось цікавеньке, не баріться!

Хочу сказати, що пробники парфумів навіть 1,2 мл коштують зазвичай дорожче, аніж умовні 50 грн. Перший плюс Wonder Bundle - це вигідно по грошам. Другий плюс - дослідницька цікавість та азарт від полювання на прикольні речі. Що вдалося вполювати мені?

Я замовила 4 пробники парфумів, з якими була зовсім не знайома (вибирала по нотам у піраміді та відгукам) і 1 міні-кремчик.

Посилання на Wonder Bundle:

https://makeup.com.ua/news/72079/

Чому замовила? Через обіцяну ноту морської води, вона мене заворожує.

Що отримала? Пробник парфумованої води 1,8 мл з розпилювачем (а не пробірку з пробкою-намазом), хоча в описанні продукту вказано 1,2 мл.

Враження. Побачення на яхті.

Аромат дуже сподобався, як на мене - просто божественний. Він легкий, радісний і хвилюючий, наче колисає на хвильках. Відчуваю на собі досить довго, декілька годин. Поєднання солоної морської води з квітковими нотами здалося дуже вдалим, а ноту пачулі взагалі не вловила. У відгуках іноді пишуть про фужерну ноту в ароматі - її також не відчула. Ще пишуть, що парфум звучить неоднозначно, тому рекомендую справді почати з пробника.

Я би собі купила флакон, але вже маю парфумів на найближчі 86 років, тому в мене зараз ембарго на покупку парфумерії. До речі, серед пропозицій Wonder Bundle є туалетна вода та парфумована вода - звертайте увагу при замовленні. Я брала саме парфумовану.

Чому замовила? Заінтригувала нота "бавовняної футболки", як писали у відгуках.

Що отримала? Пробник парфумованої води 1,5 мл з розпилювачем.

Враження. Спочатку досить яскравий і схожий на багато інших квіткових парфумів. Але через пару годин (не зразу!) квітковіть трохи вивітрюється, пом'якшується, аромат стає більш нейтральним. І проступає нота накрохмаленої білизни, яку я дуже люблю. Не знаю, який саме складник у піраміді її дає, я не настільки розбираюсь у парфумерії. Але те, що хотіла, я отримала - аромат накрохмаленої білої сорочки.

Пишуть, що аромат може збити з ніг і підходить для жінок постарше. Я не дуже підтримую розподіл ароматів на вікові групи. Так, початкову яскравість So Nude треба трохи перечекати, він мені більш подобається через деякий час після нанесення. Як на мене, назва дуже підходить аромату, якраз на оголеному тілі він буває неперевершеним. Сподобався, 4,5/5. Але також без затеста краще не брати.

Чому замовила? Зустрічала багато захоплених відгуків про аромат, + нереально подобається флакон.

Що отримала? Пробник парфумованої води 1,5 мл з розпилювачем.

Враження. В описанні - флердоранж, жасмин, мед, троянда і пачулі. Що може піти не так? Я відчуваю хвойні голки, можливо трохи мандаринок і може гомеопатично квіткову підкладку. Ну які в ньому троянди і жасмин, взагалі їх нема. Аромат описують як розкішний та елегантний - ну, не знаю... Так, він прохолодний і, мабуть, підійде для літа. Але для мене занадто прохолодний і шипровий, а шипри заходять мені досить рідко (хіба що виключення - Jean Couturier Coriandre).

Кому підійде? Мабуть, прихильницям жіночних шипрів. Не виключаю, що я розпробую аромат, та не впевнена. Від мене - 3/5. Любов не склалася, навіть легендарні парфуми підходять не всім. Але так, аромат запам'ятовується.

Чому замовила? Заінтригувала нота рожевого перцю, вказана в описі.

Що отримала? Пробник туалетної води 1,2 мл з розпилювачем.

Враження. Для темпераментної італійки, яка збирається на дискотеку.

Яскравий, солодкий, квітковий, життєрадісний, заворожуючий аромат. Для ночі, для зими, для дівчат, які хочуть звернути на себе увагу. Але нема в ньому родзинки, він схожий на десятки інших квіткових парфумів, я не вирізнила би його серед інших.

Як на мене, 4/5, користуватися приємно, але флакон Shine Like A Night я би собі не купила. Він звичайний квітково-солодкий, трохи з перчинкою, і все. Може, просто не час чи не настрій для нього. Куди його використовувати у повсякденному житті - не розумію, в транспорті й на роботі він буде чужорідним, а на тусовки я не ходжу.

Чому замовила? Цікаво спробувати крем з категорії еліт, начиталась гарних відгуків.

Що отримала? Мініатюру 3 мл у прикольній іграшковій тубі.

Враження. Ще не пробувала, не дійшли руки. Але крем при ознаках старіння - варто зізнатися, це якраз для мене у мої 43. Ні, мені комфортно у моєму віці, але час вже спробувати щось більше, аніж просто зволоження. Сподобалось, що пробник іде не в саше, а саме в такій тубі, як на фото. Як звідти видобувати крем, поки що не знаю, можливо доведеться розрізати упаковку.

Нажаль, не виходить додати посилання на пробник крема, шукайте його серед продуктів Wonder Bundle. Але повнорозмір - це саме він, хоч і назва вказана трохи по-іншому.