Mary Ost

RE.CARE | Точковий крем-гель проти висипань швидкої дії

Кожен, хто стикався з раптовими висипаннями на обличчі, знає це неприємне дискомфортне відчуття: коли з'являється невеликий прищик, а якщо за ним починається цілий «бунт» на шкірі - то взагалі жах🙈 В такі моменти я готова спробувати все, аби швидко вирішити проблему.

Мені пощастило знайти саме такий ефективний точковий засіб — SOS Spot Targeted Care від нового та вже доволі популярного бренду Re.Care, який не тільки бореться з недосконалостями, а й робить це максимально швидко та м'яко.

Об'єм: 15 мл.

Бренд: Re.Care

Вік: 18+

Призначення: антибактеріальне, від вугрів, проти запалень

Тип: для всіх типів шкіри

Класифікація: професійна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

СКЛАД

Aqua (Water), Propylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Niacinamide, Salicil Acid, Sodium Polyacrylate, Bisabolol, Phenoxyethanol, Azelaic Аcid, Myristyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), BHT.

Головними діючими компонентами цього крем-гелю є:

- Саліцилова кислота — один із найпотужніших інгредієнтів у боротьбі з акне. Вона м'яко відлущує шкіру, очищаючи пори та зменшуючи запалення.

- Азелаїнова кислота — відома своєю здатністю регулювати вироблення себуму та зменшувати запалення.

- Ніацинамід — універсальний компонент, що допомагає вирівняти тон шкіри та зменшити почервоніння.

- Бісаболол — заспокоює шкіру, знижуючи подразнення та прискорюючи процес загоєння.

Красиве картонне пакування складає дуже приємне враження своїм ніжним та естетичним дизайном. Сам засіб знаходиться у компактній, зручній тубі, що дозволяє економно витрачати засіб. Такий формат є максимально комфортним для точкового нанесення, а невеликі параметри тюбика дозволяють носити його з собою у сумочці або косметичці, що є безсумнівним плюсом для швидкої корекції шкіри протягом дня.

Засіб білого кольору, має густу і, в той же час, легку текстуру. Така консистенція дозволяє швидко наносити засіб на проблемні ділянки, і він миттєво всмоктується, не залишаючи липкості або жирного блиску.

Крем-гель має дуже легкий, приємний, нейтральний косметичний запах, що робить його зручним для використання навіть людям з чутливістю до ароматизаторів.

Рекомендовано наносити засіб на попередньо очищену шкіру локально, на елемент запалення.

Я для досягнення максимального ефекту наносила засіб точково на запалення два рази на день — вранці та ввечері. Це можна зробити буквально за кілька секунд.

У мене є така «особливість» - якщо зʼявляється прищик, то частіше всього він притягне за собою ще парочку своїх товаришів. Тому важливо присікати цю «красу» ще на самому початку, щоб потім вони не «світили» на пів обличчя.

Мене вразила швидкість дії цього крем-гелю. Після першого ж використання я помітила, як почервоніння на шкірі зменшилось, а на другий день висипання стали на багато менш помітними.

Крем не пересушує шкіру, не стягує її, абсолютно комфортний у використанні.

Його ефективність повністю мене задовільнила.

Це справжній must-have для тих, хто шукає швидку допомогу для проблемної шкіри!