☕️ Karina ☕️

JOKO BLEND БАЛАНСУВАЛЬНА СИРОВАТКА ДЛЯ ЖИРНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ

JOKO BLEND БАЛАНСУВАЛЬНА СИРОВАТКА ДЛЯ ЖИРНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ

Ця лінійка полюбилась багатьом. І вона дійсно виконує свої функції. Залишаю посилання на попередні публікації про засоби із цієї серії:

💚Опис - Балансувальна сироватка для комбінованої та жирної шкіри Joko Blend розроблена для догляду за шкірою, схильною до інтенсивної жирності та забруднень. Засіб створено для відновлення балансу епідермісу, зменшення запалень і надлишкового виділення себуму. Активні компоненти сироватки ретельно очищають пори, регулюють виділення себуму та забезпечують тривале матування та рівномірний тон обличчя. Продукт також підходить для комбінованої шкіри, допомагаючи досягти рівномірного тону та тургору обличчя. Цьому сприяє склад, що насичений високоефективними компонентами.

💚Особливості сироватки :

  • нормалізує роботу сальних залоз, зменшуючи жирний блиск;
  • бореться із запаленнями, запобігаючи появі акне та подразнень;
  • насичує вологою глибокі рівні епідермісу;
  • рекомендовано для щоденного використання;
  • не забиває пори та дозволяє шкірі дихати;
  • забезпечує матовий і свіжий тон на тривалий час.

💚Виробник - Україна.

💚Пакування - сироватка знаходиться в фірмовому пакуванні даної лінійки салатового кольору. Баночка із прозорого скла з ідентичним до картонного пакування дизайном. Але от з дозатором є трішки проблема, адже консистенція сироватки густувата і її складно набирати саме таким форматом піпетки. Як вже казали інші дівчатка в клубі - доцільніше б зробити дозатор - помпу. А так, все надійно, не тече.

💚Об'єм - 30 мл.

💚Аромат - дуже приємний, як і в інших засобів лінійки, але не сильно виражений.

JOKO BLEND БАЛАНСУВАЛЬНА СИРОВАТКА ДЛЯ ЖИРНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ
JOKO BLEND БАЛАНСУВАЛЬНА СИРОВАТКА ДЛЯ ЖИРНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ

💚Текстура - сироватка білого кольору, густа та начебто дещо гелеподібна. Швидко вбирається та не залишає жирного блиску.

💚Інградієнти - Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Propylene Glycol, Bakuchiol, Niacinamide, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate, Maltodextrin, Bixa Orellana (Annatto) Seed Extract, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, BHT, Hexyl Cinnamal, Linalool.

1 елемент середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

1 елемент складу не знайдено.

🟢bixa orellana (annatto) seed extract - барвник. Безпечно. Екстракт насіння.

В складі міститься гліцерин, бакучіол (освітлює пігментацію та постакне, антимікробний та протизапальний), ніацинамід (освітлює пігментацію, стимулює вироблення колагену та вироблення керамідів, себорегулює та зменшує кількість запалення), зелений чай (антиоксидант, заспокійливий), алантоїн та пантенол (зволоження, заспокоєння), молочна кислота (ексфоліант, зволоження).

Але також в складі присутній bht - антиоксидант та консервант, який звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником та накопичується в організмі.

💚Враження - сироватка мені дуже сподобалась. Вона має чудову текстуру, густу, схожу на гелеподібну, яка швидко вбирається та не залишає жирного блиску. Приємний аромат, як і в інших засобів лінійки. Сироватка має компоненти у складі, які працюють на зволоження, освітлення, заспокоєння та протизапальний ефект. Також знімаю бал за BHT, який викликає сумніви. Дозатор також дещо не підходить під таку густину і краще було б замінити його на дозатор - помпу. Щодо ефекту - запалення, почервоніння зменшилися. Шкіра матова, але в той же час зволожена. Дещо освітлились пігментні плями (за час використання 2 місяці).

8/10 (-2 бали за дозатор та bht)