☕️ Karina ☕️

DOTT SANTAL&WISKY СКРАБ ДЛЯ ТІЛА

DOTT SANTAL&WISKY СКРАБ ДЛЯ ТІЛА

Я люблю парфумовані скраби і вони для мене стали справжнім відкриттям цього року. Мій вибір впав на цю прекрасну баночку. Давайте знайомитись із нею ближче.

🤍Опис - Парфумований сольовий скраб для тіла Santal & Whisky від бренда Dott приємно масажує та делікатного відлущує зі шкіри ороговілі часточки. Завдяки олії оливи, сорбітолу та екстракту липи він зволожує, живить, пом'якшує епідерміс, а також підтримує його життєвий тонус. До того ж засіб вирізняється неповторним ароматом, який розкривається хмільними мотивами віскі та пасажами пряного кардамону. Поступово звучання набуває деревного характеру завдяки ноті дуба, а завершується мускусно-амбровими та кедрово-ванільними відтінками.

🤍Особливості скрабу:

  • парфумована формула;
  • містить часточки солі, які забезпечують шкірі делікатну ексфоліацію;
  • збагачений натуральними доглядовими компонентами;
  • стимулює процес оновлення клітин;
  • розгладжує мікрорельєф епідермісу;
  • зволожує і живить шкірний покрив;
  • чинить пом'якшувальну дію;
  • робить шкіру еластичною, шовковистою та оксамитовою.

🤍Пакування - це баночка із прозорого пластику. Має кришку металічного кольору. Мінімалістичне пакування. Обожнюю такий дизайн. Чорно - біле оформлення. Також є захисна пломба. Засіб зберігається надійно.

🤍Об'єм - 350 г.

🤍Виробник - Україна.

🤍Аромат - це найбільш приємний момент, окрім делікатного відлущення. Ця композиція просто зачаровує та п'янить. Це багатогранний і теплий аромат з поєднанням прянощів, деревини та солодкої гіркуватої глибини. Кардамон відкриває аромат з легкими пряними та свіжими відтінками, додаючи теплоту і пікантність. Мускус надає аромату м'якість, чуттєвість і делікатну ноту, що залишається на шкірі як теплий шлейф. Дуб додає ароматові глибини з дерев'яними, трохи сухими і землистими відтінками, що надають структуру композиції. Віскі приносить насиченість і шлейф алкоголю з нотками дуба і карамелі, що робить аромат теплим та інтенсивним. Амбра додає багатство і солодкувато-солону смолисту ноту, що надає композиції тепло і тривалу глибину. Ваніль додає кремового акорду, додаючи м'якості, балансує інші ноти.

Аромат ще залишається на тілі після використання певний час.

DOTT SANTAL&WISKY СКРАБ ДЛЯ ТІЛА

🤍Текстура - це скраб із солі, частинки середнього розміру. Містить олію. Додаю фото.

🤍Спосіб використання - Нанести на чисту шкіру легкими масажними рухами. Змити водою. Застосовувати раз-двічі на тиждень або за потребою.

🤍Інградієнти - Sodium Chloride, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Srearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Stearic Acid, Lauric Acid, Tetrasodium Ethidronate, Parfum, Tilia Cordata Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Mel Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil.

1 елемент складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

2 елементи складу не знайдено.

🟢sodium srearate - безпечно. Регулятор в'язкості, емульгатор, ПАР/очищення.

🔵tetrasodium ethidronate - допустимо. Відомий своєю здатністю запобігати росту плісняви ​​та псуванню інших інгредієнтів.

У складі є гліцерин, оливкова олія, олія липи, зелений чай, мед, олія виноградної кісточки.

🤍Враження - цей парфумований скраб делікатно відлущує шкіру, вона стає м'яка та зволожена за рахунок олій у складі. Тобто він поєднує ексфоліацію та догляд за шкірою. Аромат я описала вище. Він просто неймовірний. Багатогранний, теплий, п'янкий зі спеціями та деревними акордами. Скраб складається із солі та олій. Дуже приємна консистенція, яка не розсипається по всій ванній. Частинки середнього розміру. Шкіру не пошкоджує, не подразнює та не сушить. Я ним задоволена. Раджу спробувати.