Beatysav

Користь шампуню глибокої очистки

Користь шампуню глибокої очистки

Нещодавно пройшла курси і тепер я майстер з модифікації та реконструкції волосся 🥳 Сьогодні хочу поговорити про шампунь глубокої очистки його переваги та недоліки. Почнемо з переваг:

  1. Видалення залишків стайлінгу: Такий шампунь ефективно видаляє залишки лаків, гелів, олій та інших засобів для укладки, що накопичуються на поверхні волосся.
  2. Глибоке очищення: Шампунь глибокої очистки проникає глибоко в структуру волосся та шкіру голови, видаляючи надлишковий себум та забруднення.
  3. Балансування шкіри голови: Продукт очищає пори шкіри голови, допомагаючи зменшити виділення зайвого жиру. Це особливо корисно для людей із жирним типом волосся.
  4. Покращення впливу масок і кондиціонерів: Очищене волосся краще вбирає корисні речовини з масок, кондиціонерів та олій, що підвищує їх ефективність.

Тепер про протипоказання.

  1. Часте використання: Якщо користуватись ним надто часто, шампунь може пересушити волосся та шкіру голови. Рекомендовано використовувати його 1-2 рази на місяць.
  2. Тонке та фарбоване волосся: Володарі тонкого або фарбованого волосся можуть помітити, що після використання глибоко очищуючого шампуню волосся стає більш сухим або колір вимивається швидше.
  3. Фарбоване волосся: Шампунь може вимивати колір, тому його варто використовувати з обережністю після фарбування. Він може зробити відтінок менш яскравим.
  4. Після кератинового відновлення: Після процедур, таких як кератинове вирівнювання або ботокс для волосся, шампунь глибокої очистки може зменшити ефект від процедури, тож його слід уникати
  5. Якщо у вас дуже пошкоджене волосся то краще використовувати низьколужний шампунь щоб менше травмувати волосся високим рівнем Ph.