Royal Monaco|| Дуже соковитий аромат гелю.
🍉Парфумований гель для душу Avenue Des Parfums Royal Monaco.
Привіт красуні☀️
Ділюся сьогодні відгуком на 🍉Парфумований гель для душу Avenue Des Parfums Royal Monaco.
І так, цей гель прийдеться до душі поціновувачам аромату Dolce & Gabbanа L'Imperatrice💃🏻
Загальна характеристика від виробника:
⚡Тип аромату: водяні, квіткові
⚡Початкова нота: Ківі, Ревінь, Рожевий перець
⚡Нота серця: Жасмин, Кавун, Цикламен
⚡Кінцева нота: Лимонне дерево, Мускус, Сандал
🧩Упаковка: дизайн флакону одночасно мінімалістичний, але разом із тим дуже витончений. Пластик флакону цупкий, кришка мого улюбленого типу- диск-топ, який дозволяє контролювати кількість гелю завдяки його густій консистенції, зручно у використанні.
Тут практичність і естетичний вигляд.
🧩Аромат: це лайтова версія Імператриці. Я не поціновувач цього аромату, але в гелі він мені дуже сподобався, думаю замовити і аналогічні парфуми Royal Monaco. Аромат свіжий, фруктовий, трішки квітів. 🍉 Це дуже соковито...аромат відпустки, безтурботних днів літніх, соковитих фруктів, дівчачого вбрання і відчуття спокою і задоволення від життя.
🧩Текстура: гель густий, легко піниться. Колір прозорий. Приємно наносити.
🧩Вплив на шкіру: гель не сушить мою шкіру, гарно очищує, залишає леть помітний аромат.
Висновок: мені дуже сподобався гель, це просто хвилинки релаксу і безтурботності під час душу. Хочу аромат. Всім поціновувачам легких і водночас соковитих ароматів то вам однозначно потрібно познайомитися.
Дякую за увагу🍁
Коментарі (0)