getejra

Альгінатна очищувальна маска Detox з алантоїном та пребіотиком

Альгінатна очищувальна маска Detox з алантоїном та пребіотиком
Альгінатна очищувальна маска Detox з алантоїном та пребіотиком

Також на минулих вихідник влаштувала собі домашній спа-день то вирішила спробувати детокс маску від цього бренду. Альгінатні маски стали для мене відкриттям зовсім нещодавно, з цього літа.

Detox Mask розроблена спеціально для глибокого та швидкого очищення шкірних клітин від токсинів.

А�льгінатна очищувальна маска Detox з алантоїном та пребіотиком

Це дійсно якийсь диво-продукт - 100% органічна потужна суміш, вона містить запатентований інгредієнт Thali'Source, отриманий з бурих водоростей, алантоїн, пребіотик Biolin P, екстракт зеленого чаю, L-аргінін. Ніяких консервантів, барвників, ароматизаторів та іншої хімії - це ж просто вау склад!

☘️Алантоїн – універсальний компонент, який відмінно відлущує ороговілі тканини та перешкоджає появі чорних крапок, а також загоює шкірні ушкодження, уповільнює процеси старіння, знімає роздратування, заспокоює та захищає від негативного впливу вільних радикалів.

☘️Пребіотик Biolin P – захищає від розвитку шкідливих бактерій, прискорює регенерацію тканин, добре зволожує, відновлює мікрофлору, знімає свербіж та в цілому допомагає підтримувати шкірний покрив у здоровому стані.

☘️Сухий екстракт зеленого чаю – видаляє ороговілі частинки та прискорює появу нових клітин, а також нормалізує вироблення шкірного сала, перешкоджає передчасному старінню, розгладжує зморшки, підтягує овал обличчя, вирівнює тон, заспокоює запалення, насичує вологою, підвищує тонус, живить та захищає від шкідливого впливу УФ-променів.

☘️L-аргінін – справжній еліксир молодості, що уповільнює вікові зміни, прискорює період загоєння ранок та інших пошкоджень, сприяє омолодженню та оновленню дерми

Дизайн саше класичний та лаконічний, містить 20 грамів продукту, наліпка на білій основі  виконана в кольорах бренду. На ній міститься вся необхідна інформація: опис продукту, інформація про виробника, термін придатності. Бачимо, що термін придатності закритого продукту складає 12 місяців, також вказано ISO 22716, згідно якого виготовлена продукція.

Має легкий (для мене приємний) аромат крейди чи білої глини, я інколи їздила на каоліновий кар’єр в своїй області – одразу відчувається подібний аромат, особливо коли починаєш замішувати з водою. Я розвожу маску в керамічній піалі (головне –не в металевій!) водою кімнатної температури (зараз це якраз ≈20°С, як і написано в рекомендаціях) в пропорції 1 до 2,5, на 20 г маски у мене пішло 50 мл води, добре і головне швидко розмішала до консистенції сметани в стакані жирністю 20% (тобто густої, або як тісто на панкейки). Я вже попередньо очистила шкіру та нанесла сироватку під маску.

А далі попросила хлопця нанести маску шпателем мені на обличчя, бо цього разу хотіла вперше закрити очі. Тому не судіть строго зовнішній вигляд того нанесення, результат від того не постраждав) І потім наступних 30 хвилин (це максимум, який можна тримати маску, інакше потім вона навпаки почне витягувати вологу з шкіри, а не насичувати її – тому рекомендується встановлювати таймер після нанесення) просто собі лежала і нічого не робила

Маска знімається дуже ніжно та легко (навіть на віях, бо я за це трохи переживала), починати потрібно від підборіддя (чи шиї) – тобто знімаємо знизу вгору. Після цього я зняла залишки маски з шкіри за допомогою гідролату від цього ж бренду, про який розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/53238/ . Додатково можна нанести крем, але моя шкіра того не потребувала тому просто насолоджувалась цим відчуттям свіжості та легкості.

Вже після першого застосування цієї детокс-маски на моїй комбінованій шкірі, схильній до жирності, помітила неймовірні результати ( і ви їх побачите на фото). Шкіра одразу набула здорового рум’янцю, висвітлилась, стала на дотик неймовірно шовковистою та ніжною, та дійсно помітно звузились пори - я в захваті від того, що побачила в дзеркалі!

🌿Об'єм упаковки – дуже зручний формат у вигляді саше 20 г;

🌿Виготовлено за ISO;

🌿Не тестується на тваринах;

🌿Легко змішується та наноситься;

🌿Після застигання робить еластичною та не стягує шкіру;

🌿Знімає втому (ще б пак, просто полежати 30 хвилин)

🌿Звужує пори, стабілізує вироблення шкірного сала;
🌿
Має антибактерицидні й антисептичні властивості.

Також вона є в великому пакуванні.

Можу щиро рекомендувати дану маску!