Vanda

Аромадифузор Lime & Lily

Аромадифузор  Lime & Lily

Ми точно визначились з улюбленцем і ароматом, який буде постійно проводити з нами час в спальні - це лайм+лілія.

Аромадифузор  Lime & Lily

Аромадифузор має стильну, якісну упаковку, виконану в пастельних відтінках, що гармоніюють із загальним дизайном продукту, яка ідеально може підійти для подарунку. Пляшечка зі скла має захисну плівку-пломбу та кришечку, яку можна використовувати в разі потреби, щоб закрити пляшечку на певний період.

Об'єм флакона: 100ml

Розраховано для приміщень до 25 м2. У нас спальня 20 м2 і нам цілком вистачає 2 палички. Але дуже тішить, що в комплекті йде цілих 6, декілька з них я вмочила в рідину та поклала в шафу-купе для ароматизації речей та одягу. Палички чорного кольору та не змінюють колір в процесі користування.

Він має свіжий кисло-солодкий аромат, який рівномірно заповнює всю кімнату і неймовірно розкривається. Переважають свіжі цитрусові ноти, і мені дуже подобається, що квіткова частина тут виступає як обрамлення аромату, а не його база.

Піраміду взяла з сайту бренду:

Верхні ноти: лайм, апельсин, алое вера

Ноти серця: лілія, конвалія, троянда, апельсиновий цвіт

Базові ноти: мускус, амбра

Аромат максимально натуральний та природній. Стійкість хороша. По витраті ним за тиждень, яку ми навіть не помітили, думаю, що його нам точно вистачить більше ніж на 6 тижнів.