Vik_Sem

Splash | Комбо для догляду за ротовою порожниною

Splash | Комбо для догляду за ротовою порожниною

Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ментолу та огірка

Зубна паста для всіх важлива рутина і прикрасити цю нудну, щоденну рутину може саме смак та пакування пасти))

Саме так я обрала пасту Splash:

ОБСЯГ/ ВАГА: 75мл

Спочатку мені сподобалося у цій пасті те, що вона має гелеву струуктуру і безпечна навіть при високій чутливості зубів.

УПАКОВКА. Упаковка є м'якою тубою. Паста з неї вичавлюється із застосуванням мінімальних зусиль. Кришка, що відкручується. Під кришечкою – захисна мембрана-фольга.

Площа кришечки дозволяє фіксувати тубу у вертикальному положенні на поличці у ванній.

Колір та консистенція: Гелева текстура, прозоро-білого кольору.

СМАК пасти м'який м'ятний, солодкуватий, у роті від неї не гірчить, залишається приємний свіжий присмак, огірок відчувається свіжістю..

У процесі чищення зубів паста здалася мені низькою за ПІНОУТВОРЕННЯМ , переважно вона, змішавшись зі слиною, прагне перетворитися на рідину (складається враження певної рідкості). Абразив/ якась порошковість пасти ледь вловимі і дуже делікатні.

ЕФЕКТ від застосування

  • Паста непогано освіжає дихання і має легкий холод. Причому цей холодок зберігається в роті протягом хвилин 7-10-ти.
  • Стійкого відбілювання від цієї пасти я не чекала, але мені було достатньо отримати максимально можливого очищення зубів від зубного нальоту (відповідно, і від жовтизни, що його супроводжує). І це я здобула. Зубки пастою очищаються і набувають природної здорової білизни. Після ранкового чищення зубів це особливо помітно.
  • Після пасти зубки радують гладкістю та привабливим блиском.
  • При користуванні пастою не виникало жодних проблем з яснами. Зі слизової та ясен паста обходиться делікатно, не доставляючи ніяких неприємних відчуттів (печіння, пощипування тощо) ні під час чищення зубів, ні згодом.
  • Поріг чутливості зубів при чищенні цієї пастою не знизився.
  • Загалом, у ротовій порожнині відчуття після пасти досить комфортні. Не спостерігаю сухості чи будь-якої в'язкості. Залишаються лише приємний солодко-ментоловий післясмак і легка свіжість огірка.
  • Паста може зберігати чистоту зубів і комфортні відчуття в роті в інтервалі від чищення до чищення.
Splash | Комбо для догляду за ротовою порожниною
Splash | Комбо для догляду за ротовою порожниною
Splash | Комбо для догляду за ротовою порожниною
Splash | Комбо для догляду за ротовою порожниною

Як правило, якщо я й користувалася ополіскувачами для порожнини рота, то купувала тільки найбільш м'які, іншими користуватися категорично не могла, не люблю коли від ополіскувача пече у роті ще пів дня, але мені захотілося більшого освіження, і я вирішила спробувати Splash Mint And Lemongrass Mouthwash, і , за моїми враженнями, не прогадала!

Продукт має збалансований склад з натуральними ефірними маслами в активі, тому не тільки очищає, але й оздоровлює ротову порожнину, загоює дрібні тріщини, прибирає подразнення. Зокрема, ефірна олія лемонграсу відповідає за тонізуючий, антисептичний та бактерицидний ефекти.

Мені дуже подобається пакування цього ополіскувача. Приємна баночка і що важливо баночка йде з контроль-наклейкою.

Опис у ополіскувача ідеальний. Остаточним фактором вибору цього ополіскувача стало те, що він: завдяки маслу м'яти посилюються антисептичні властивості продукту, а після його використання відчувається приємна ненав'язлива свіжість. Ментол, що також міститься в ополіскувачі, діє як легкий анальгетик, знімаючи запалення та роздратування, які іноді мають місце після ретельного чищення зубів.

Колір у ополіскувача прозорий.

Смак лимонно-м'ятний. Спочатку відчувається приємний лимон, але згодом м'ята починає переважати, і смак лимона за моїми відчуттями трансформується на смак цедри лимона. Смак приємний, ненав'язливий, не набридає. Смак зберігається приблизно півгодини, максимум на годину. Через цей час смак їжі не спотворюється, а ось одразу після нього щось смачно з'їсти не вийде. Тим не менш, до порожнини рота ополіскувач ставиться дбайливо, язик не німіє, ясна не дратує.

Для мене бренд Splash став справжнім відкриттям. Мені чудово підійшло це комбо для догляду за ротовою порожниною:

  • стильне пакування;
  • якісний догляд за зубами та яснами;
  • дбайливе очищення з приємним смаком;
  • достатня свіжість та приємний післясмак.

-РЕКОМЕНДУЮ СПРОБУВАТИ-