Splash | Комбо для догляду за ротовою порожниною
Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ментолу та огірка + Ополіскувач зі смаком мʼяти та лемонграсу
Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ментолу та огірка
Зубна паста для всіх важлива рутина і прикрасити цю нудну, щоденну рутину може саме смак та пакування пасти))
Саме так я обрала пасту Splash:
ОБСЯГ/ ВАГА: 75мл
Спочатку мені сподобалося у цій пасті те, що вона має гелеву струуктуру і безпечна навіть при високій чутливості зубів.
УПАКОВКА. Упаковка є м'якою тубою. Паста з неї вичавлюється із застосуванням мінімальних зусиль. Кришка, що відкручується. Під кришечкою – захисна мембрана-фольга.
Площа кришечки дозволяє фіксувати тубу у вертикальному положенні на поличці у ванній.
Колір та консистенція: Гелева текстура, прозоро-білого кольору.
СМАК пасти м'який м'ятний, солодкуватий, у роті від неї не гірчить, залишається приємний свіжий присмак, огірок відчувається свіжістю..
У процесі чищення зубів паста здалася мені низькою за ПІНОУТВОРЕННЯМ , переважно вона, змішавшись зі слиною, прагне перетворитися на рідину (складається враження певної рідкості). Абразив/ якась порошковість пасти ледь вловимі і дуже делікатні.
ЕФЕКТ від застосування
- Паста непогано освіжає дихання і має легкий холод. Причому цей холодок зберігається в роті протягом хвилин 7-10-ти.
- Стійкого відбілювання від цієї пасти я не чекала, але мені було достатньо отримати максимально можливого очищення зубів від зубного нальоту (відповідно, і від жовтизни, що його супроводжує). І це я здобула. Зубки пастою очищаються і набувають природної здорової білизни. Після ранкового чищення зубів це особливо помітно.
- Після пасти зубки радують гладкістю та привабливим блиском.
- При користуванні пастою не виникало жодних проблем з яснами. Зі слизової та ясен паста обходиться делікатно, не доставляючи ніяких неприємних відчуттів (печіння, пощипування тощо) ні під час чищення зубів, ні згодом.
- Поріг чутливості зубів при чищенні цієї пастою не знизився.
- Загалом, у ротовій порожнині відчуття після пасти досить комфортні. Не спостерігаю сухості чи будь-якої в'язкості. Залишаються лише приємний солодко-ментоловий післясмак і легка свіжість огірка.
- Паста може зберігати чистоту зубів і комфортні відчуття в роті в інтервалі від чищення до чищення.
Splash Mint And Lemongrass Mouthwash
Як правило, якщо я й користувалася ополіскувачами для порожнини рота, то купувала тільки найбільш м'які, іншими користуватися категорично не могла, не люблю коли від ополіскувача пече у роті ще пів дня, але мені захотілося більшого освіження, і я вирішила спробувати Splash Mint And Lemongrass Mouthwash, і , за моїми враженнями, не прогадала!
Продукт має збалансований склад з натуральними ефірними маслами в активі, тому не тільки очищає, але й оздоровлює ротову порожнину, загоює дрібні тріщини, прибирає подразнення. Зокрема, ефірна олія лемонграсу відповідає за тонізуючий, антисептичний та бактерицидний ефекти.
Мені дуже подобається пакування цього ополіскувача. Приємна баночка і що важливо баночка йде з контроль-наклейкою.
Опис у ополіскувача ідеальний. Остаточним фактором вибору цього ополіскувача стало те, що він: завдяки маслу м'яти посилюються антисептичні властивості продукту, а після його використання відчувається приємна ненав'язлива свіжість. Ментол, що також міститься в ополіскувачі, діє як легкий анальгетик, знімаючи запалення та роздратування, які іноді мають місце після ретельного чищення зубів.
Колір у ополіскувача прозорий.
Смак лимонно-м'ятний. Спочатку відчувається приємний лимон, але згодом м'ята починає переважати, і смак лимона за моїми відчуттями трансформується на смак цедри лимона. Смак приємний, ненав'язливий, не набридає. Смак зберігається приблизно півгодини, максимум на годину. Через цей час смак їжі не спотворюється, а ось одразу після нього щось смачно з'їсти не вийде. Тим не менш, до порожнини рота ополіскувач ставиться дбайливо, язик не німіє, ясна не дратує.
ПІДСУМУЄМ О
Для мене бренд Splash став справжнім відкриттям. Мені чудово підійшло це комбо для догляду за ротовою порожниною:
- стильне пакування;
- якісний догляд за зубами та яснами;
- дбайливе очищення з приємним смаком;
- достатня свіжість та приємний післясмак.
-РЕКОМЕНДУЮ СПРОБУВАТИ-
Коментарі (0)