Re.care Anti-Pimple Drying Lotion
Локальний засіб від прищів підсушуючий
Бренд Re.care завоював стрічку
Кожна знайшла з лінійки улюблені засоби І сьогодні просто останній засіб
Re.care Anti-Pimple Drying Lotion — це локальний засіб для точкового нанесення, який забезпечує швидкий та ефективний результат у боротьбі з висипаннями
Пакування:
Засіб поставлений в скляній пляшечці об’ємом 10 мл, кришка металевий гвинт
На мою суб'єктивну думку пакування не зручне.
Не знаю, як у кого в мене після закручування засіб тече і вимацькує весь флакон
Аромат/текстура
Текстура бовтушки, пастоподібна. Застигає дуже швидко, тому після набирання на ватну палочку треба одразу ж нанести
Перед використанням обов'язково збовтати
Має рожевий колір та аромат мабуть тієї ж аптечної бовтушки
.
Активні компоненти:
- Calamine – Поєднання оксиду цинку і оксиду заліза, що має заспокійливі, підсушуючі та протизапальні властивості. Допомагає зменшити свербіж і подразнення.
- Glycerin – Зволожуючий компонент, який допомагає утримувати вологу в шкірі, запобігаючи пересушуванню під час лікування прищів.
- Zinc Oxide – Антисептичний і протизапальний компонент. Допомагає зменшити запалення і почервоніння, має підсушуючий ефект.
- Kaolin – Натуральна глина, яка поглинає надлишок себуму, очищує пори та підсушує висипання.
- Lactic Acid – AHA-кислота, що делікатно відлущує ороговілі клітини шкіри, допомагаючи очищувати пори та вирівнювати текстуру шкіри.
- Camphor – Натуральний компонент із протизапальними та охолоджуючими властивостями, який заспокоює подразнену шкіру.
- Bisabolol – Протизапальний компонент, отриманий з ромашки. Заспокоює шкіру, зменшує почервоніння та подразнення.
.
Враження:
Re.care Anti-Pimple Drying Lotion швидко знімає запалення і підсушує прищі вже після першого використання.
Він ефективний для невеликих висипань
Цей засіб ідеально підходить для міні-висипань і точкових проблем, які виникають несподівано.
Як спрацював на моїй шкірі додаю фото до/після
Якщо відверто я не мала схожих засобів, тому не знаю чи це гарний результат 🤪
Коментарі (0)