KsuLv

#melab3testmakeupclub

#melab3testmakeupclub

Сьогодні розповім про тестування косметики бренду якому довіряю свою шкіру вже протягом 7 років. Випробувала багато продукції, як для обличчя, так і для всього тіла, мої фаворити: це гель-мус для вмивання Effaclar та крем- барʼєр для рук Cicaplast, які повторювала неоднократно.

Лінійка La Roche-Posay Mela B3, розроблена для боротьби з пігментацією шкіри та вирівнювання тону обличчя.

Основною метою цієї серії є зменшення темних плям, слідів постакне, сонячних пошкоджень, а також пігментації, що виникає через вікові зміни.

На тестування отримала очищувальний гель-мікропілінг і сироватку-концентрат проти пігментації, користуюсь вже протягом 3 тижнів і бачу видимий результат, яким готова поділитися з вами.

Моя шкіра комбінована та чутлива, наявні постакне, рік тому пройшла СО2 шліфування, що стало причиною виникнення пігментації, в першу чергу навколо очей. Я ніколи не нехтую spf-засобами для обличчя, проте пігментація все ж зʼявилася (можливо через те, що недостатньо приділяла увагу при нанесенні spf зоні навколо очей).

Отож, розпочнемо знайомство!

1. Очищувальний гель-мікропілінг La Roche-Posay Mela B3.

Має легку гелеподібну консистенцію, яка добре розподіляється по шкірі та легко піниться при контакті з водою. Завдяки своїй формулі, він забезпечує м’яке, але ефективне очищення без відчуття стягнутості.

Аромат продукту дуже легкий і ненав’язливий, типовий для дерматологічних засобів La Roche-Posay.

Обʼєм - 200 мл, розхід економічний.

|ОСНОВНІ ДІЮЧІ КОМПОНЕНТИ|

Склад гарний, підійде навіть для чутливої шкіри.

Ніацинамід (вітамін B3): має протизапальні та зволожувальні властивості, вирівнює тон шкіри та зменшує пігментацію.

Молекула Мелазил: новий запатентований активний інгредієнт, який затримує надлишок меланіну, таким чином запобігаючи його проявам на шкірі.

Глюконолактон: полігідроксикислота (PHA), яка забезпечує м’який пілінг, допомагає зволожувати шкіру та покращує її текстуру.

Цераміди: відновлюють бар’єр шкіри, запобігають втраті вологи та підтримують її захисні функції.

Каприлоїл гліцин: підтримує природний баланс шкіри та допомагає зменшити подразнення.

|МОЇ ВРАЖЕННЯ|

Гель гарно справляється з поставленою задачею: відразу після очищення шкіра стає гладкою, свіжою і м’якою, відчувається легка прохолода. Завдяки вмісту кислот, гель забезпечує м’який пілінг (якщо довше потримати на шкірі можете відчути легке пощипування) не викликаючи подразнення, що підходить особливо для чутливої шкіри.

#melab3testmakeupclub
#melab3testmakeupclub
#melab3testmakeupclub

У порівнянні з очищуючим гелем сироватка не має сильного запаху, текстура легка, рідка, швидко всмоктується в шкіру. Не залишає липкої плівки чи жирного блиску, тому її зручно використовувати під макіяж або сонцезахисні засоби.

Сироватка поставляється у флаконі з піпеткою, що дозволяє точно контролювати кількість продукту. Для одного застосування достатньо 3-х крапель, які можна нанести на обличчя та шию.

Обʼєм продукту: 30 мл, за 3 тижні тестування витратила 1/3 продукту.

|ОСНОВНІ ДІЮЧІ КОМПОНЕНТИ|

Ніацинамід (вітамін B3).

Сіль гіалуронової кислоти: зберігає вологу в шкірі, забезпечуючи зволоження і гладкість.

Витяжка з кореня солодки: має протизапальні та заспокійливі властивості, допомагає зменшити почервоніння.

Каприлоїлсаліцилова кислота: похідна саліцилової кислоти, має відлущувальні властивості, допомагає покращити текстуру шкіри та зменшити появу пігментації.

Токоферол (вітамін Е): антиоксидант, зволожуючий і пом'якшувальний агент.

Ретиніл пальмітат: похідне вітаміну А, що стимулює оновлення клітин шкіри, покращує текстуру та зменшує ознаки старіння.

|МОЇ ВРАЖЕННЯ|

Сироватка ідеально підійшла для моєї комбінованої і чутливої шкіри. Вона швидко всмоктується, тому потрібно її відповідно і швидко розподіляти. Після використання шкіра виглядає матовою і оксамитовою на дотик. Деякі дівчата писали про висипання після застосування сироватки, тому я дуже боялася її вводити в догляд, проте все індивідуально. На моїй шкірі сироватка навпаки зменшила кількість висипів, що мене приємно здивувало! Після застосування зранку обовʼязково наносила крем з spf-45. Ввечері просто закривала зволожуючим кремом для обличчя.

За три тижні використання я помітила вирівнювання тону шкіри, зникнення пігментації постакне і незначне освітлення пігментації навколо очей. Загалом тонус і якість шкіри стали візуально кращими.

La Roche-Posay Mela B3 — це ефективний дует продуктів для боротьби з пігментацією та вирівнювання тону шкіри. Я помітила значні поліпшення, і планую продовжувати користуватися цими засобами, адже вже за короткий час отримала відмінні результати. Додаю фото до/після для наочності.