#melab3testmakeupclub
Три тижні до та після: перетворення шкіри з La Roche-Posay Mela B3!
Сьогодні розповім про тестування косметики бренду якому довіряю свою шкіру вже протягом 7 років. Випробувала багато продукції, як для обличчя, так і для всього тіла, мої фаворити: це гель-мус для вмивання Effaclar та крем- барʼєр для рук Cicaplast, які повторювала неоднократно.
Лінійка La Roche-Posay Mela B3, розроблена для боротьби з пігментацією шкіри та вирівнювання тону обличчя.
Основною метою цієї серії є зменшення темних плям, слідів постакне, сонячних пошкоджень, а також пігментації, що виникає через вікові зміни.
На тестування отримала очищувальний гель-мікропілінг і сироватку-концентрат проти пігментації, користуюсь вже протягом 3 тижнів і бачу видимий результат, яким готова поділитися з вами.
Моя шкіра комбінована та чутлива, наявні постакне, рік тому пройшла СО2 шліфування, що стало причиною виникнення пігментації, в першу чергу навколо очей. Я ніколи не нехтую spf-засобами для обличчя, проте пігментація все ж зʼявилася (можливо через те, що недостатньо приділяла увагу при нанесенні spf зоні навколо очей).
Отож, розпочнемо знайомство!
1. Очищувальний гель-мікропілінг La Roche-Posay Mela B3.
Має легку гелеподібну консистенцію, яка добре розподіляється по шкірі та легко піниться при контакті з водою. Завдяки своїй формулі, він забезпечує м’яке, але ефективне очищення без відчуття стягнутості.
Аромат продукту дуже легкий і ненав’язливий, типовий для дерматологічних засобів La Roche-Posay.
Обʼєм - 200 мл, розхід економічний.
|ОСНОВНІ ДІЮЧІ КОМПОНЕНТИ|
Склад гарний, підійде навіть для чутливої шкіри.
Ніацинамід (вітамін B3): має протизапальні та зволожувальні властивості, вирівнює тон шкіри та зменшує пігментацію.
Молекула Мелазил: новий запатентований активний інгредієнт, який затримує надлишок меланіну, таким чином запобігаючи його проявам на шкірі.
Глюконолактон: полігідроксикислота (PHA), яка забезпечує м’який пілінг, допомагає зволожувати шкіру та покращує її текстуру.
Цераміди: відновлюють бар’єр шкіри, запобігають втраті вологи та підтримують її захисні функції.
Каприлоїл гліцин: підтримує природний баланс шкіри та допомагає зменшити подразнення.
|МОЇ ВРАЖЕННЯ|
Гель гарно справляється з поставленою задачею: відразу після очищення шкіра стає гладкою, свіжою і м’якою, відчувається легка прохолода. Завдяки вмісту кислот, гель забезпечує м’який пілінг (якщо довше потримати на шкірі можете відчути легке пощипування) не викликаючи подразнення, що підходить особливо для чутливої шкіри.
2. Сироватка La Roche-Posay Mela B3.
У порівнянні з очищуючим гелем сироватка не має сильного запаху, текстура легка, рідка, швидко всмоктується в шкіру. Не залишає липкої плівки чи жирного блиску, тому її зручно використовувати під макіяж або сонцезахисні засоби.
Сироватка поставляється у флаконі з піпеткою, що дозволяє точно контролювати кількість продукту. Для одного застосування достатньо 3-х крапель, які можна нанести на обличчя та шию.
Обʼєм продукту: 30 мл, за 3 тижні тестування витратила 1/3 продукту.
|ОСНОВНІ ДІЮЧІ КОМПОНЕНТИ|
Ніацинамід (вітамін B3).
Сіль гіалуронової кислоти: зберігає вологу в шкірі, забезпечуючи зволоження і гладкість.
Витяжка з кореня солодки: має протизапальні та заспокійливі властивості, допомагає зменшити почервоніння.
Каприлоїлсаліцилова кислота: похідна саліцилової кислоти, має відлущувальні властивості, допомагає покращити текстуру шкіри та зменшити появу пігментації.
Токоферол (вітамін Е): антиоксидант, зволожуючий і пом'якшувальний агент.
Ретиніл пальмітат: похідне вітаміну А, що стимулює оновлення клітин шкіри, покращує текстуру та зменшує ознаки старіння.
|МОЇ ВРАЖЕННЯ|
Сироватка ідеально підійшла для моєї комбінованої і чутливої шкіри. Вона швидко всмоктується, тому потрібно її відповідно і швидко розподіляти. Після використання шкіра виглядає матовою і оксамитовою на дотик. Деякі дівчата писали про висипання після застосування сироватки, тому я дуже боялася її вводити в догляд, проте все індивідуально. На моїй шкірі сироватка навпаки зменшила кількість висипів, що мене приємно здивувало! Після застосування зранку обовʼязково наносила крем з spf-45. Ввечері просто закривала зволожуючим кремом для обличчя.
За три тижні використання я помітила вирівнювання тону шкіри, зникнення пігментації постакне і незначне освітлення пігментації навколо очей. Загалом тонус і якість шкіри стали візуально кращими.
|ВИСНОВОК|
La Roche-Posay Mela B3 — це ефективний дует продуктів для боротьби з пігментацією та вирівнювання тону шкіри. Я помітила значні поліпшення, і планую продовжувати користуватися цими засобами, адже вже за короткий час отримала відмінні результати. Додаю фото до/після для наочності.
Коментарі (0)