AsyaFox

Розмарин рятує від осіннього волосепаду?

Всім привіт, це Ася! 💗

🍁На моєму власному досвіді, прихід осені особливо відчутний для нашого волосся. Дефіцит вітамінів, перепади температури, прохолодний вітер - все це погано впливає на шевелюру. Вже не перший рік спостерігаю посилене випадіння саме цієї пори, хоча зрозуміло, що це нормально, коли фолікули закінчують свій життєвий цикл, але мені як і кожній дівчині, хочеться сповільнити цей процес і як результат, отримати бажану густоту та довжину 😍

👀Не так давно продукти для волосся з розмарином стали ультрадієвим хітом! Різні бренди бажають підхопити хвилю "хайпу" випускаючи засіб за засобом, а соціальні мережі кишать рецептами сворення домашніх відварів. То чому ж саме розмарин? Поглибимо свої знання:

-Розмарин запобігає випаданню волосся. Відомо, що розмарин покращує кровообіг. Коли приплив крові до шкіри голови збільшується, це потенційно може зміцнити волосяні фолікули та зменшити їх випадання. Насправді, дослідження, опубліковане в американському PubMed Central, показало, що олія розмарину настільки ж ефективна у боротьбі з випаданням волосся, як і міноксидил – лікарський засіб, спеціально розроблений для боротьби з випадінням волосся.

-Розмарин не тільки зменшує випадання волосся, але також може сприяти росту волосся завдяки своїй здатності підтримувати здорові нерви. Він містить карнозову кислоту, яка, як відомо, має лікувальну дію у разі пошкодження нервів. Дослідження показують, що розмарин може зіграти свою роль у стимулюванні росту волосся.

-Бореться з лупою. Протигрибкові властивості роблять розмарин ідеальним засобом для боротьби з лупою. Він не лише захищає шкіру голови від грибків, але також усуне надлишки жиру. Чиста шкіра голови знижує ризик появи лупи та зміцнює здоров’я волосся.

Сьогодні ми розглянемо розмариновий спрей-стимулятор росту волосся 3в1 від українського бренду HYDRASENCE

✌️Що нам обіцяє сам виробник:

Hydrasence Rosemary Water Toner 3In1:

- живить волосяні фолікули;

- сприяє густоті та міцності локонів;

- зменшує випадіння;

- розмаринова вода зміцнює коріння волосся і покращує кровообіг у шкірі голови;

- екстракт грейпфрута надає локонам неповторного блиску та сили;

- куркума заспокоює та відновлює шкіру голови, підтримуючи її гідроліпідний баланс.

Мій досвід використання:

(Хочу зазначити, що "супер властивостями" володіє саме розмарин, і задачею виробників було витягнути на ззовні всі плюси та зробити їх доступними для "споживання". Як я вже вказала раніше, з початком осені мої фолікули послабились, тому я дуже хочу простимулювати ріст нового волосся та зміцнити наявне)

Я використовувала спрей протягом 3-х тижнів перед кожним миттям голови додатково стимулюючи скальп массажем, і можу сказати, що випадіння волосся вже значно зменшилося, тобто на сезонні процеси вплив є! З приводу зміцнення та росту нових пасм казати рано, потрібно триваліше використання.

Перейдемо до спостережень.

Плюси:

-допомагає зміцнити фолікули та покращує кровообіг

-зручний у використанні

-не потрибує змивання

-не залишає липкості

-не викликає подразнень чи лупи

Мінуси:

-специфічний аромат

-непривабливий дизайн упаковки

Загалом, засобом я задоволена, але справедливості заради, хочу уточнити, що з сезонним погіршенням стану волосся я борюся додатково роблячи процедури Дарсонвалізації та приймаючи вітаміни, тому мій позитивний результат це заслуга не тільки спрею, а всьго у компексі. Дякую за увагу !❤️