AsyaFox

Hydrasence Floral Pineapple Sensual Body Mist

Всім привіт, це Ася! 🎀 На огляді Hydrasence Floral Pineapple Sensual Body Mist від нового українського бренду HYDRASENCE

Почнемо з опису від виробника:

Парфумований спрей-міст для тіла Sensual Body Mist від Hydrasence надасть відчуття свіжості та подарує ніжний фруктово-квітковий аромат, котрий розпочинається з яскравих, соковитих нот ананасу, маракуї та бергамоту, що створюють легкий та ігристий настрій. Далі відкривається ніжний серцевий акорд з рожевої півонії, персику та фрезії, що додає композиції витонченості та романтичності.

МОЄ ВРАЖЕННЯ:

1. Дизайн

Як то кажуть: "Зустрічають по одежці", дівчата, як на мене, дизайн це не найсильніша сторона даного продукту. Хочу звернути вашу увагу на те, що цей міст на сайті, без знижки коштує 200грн за 100мл, я часто купую місти від Pink (VS) у форматі 75мл, і їх вартість майже така сама, в районі 200-240 грн

Ось огляд на такий міст:

https://club.makeup.com.ua/post/35940/

Враховуючи те, що всесвітньо відомий бренд за таку ж вартість виглядає набагато краще, то плюсик в карму Гідрасенсу не летить.

Мені щиро не подобається цей незамислуватий пластиковий "бутильок" що нагадує антисептик, та етикетка, її дизайн. HYDRASENCE без хейту, будь ласка, зверніть увагу на якість своїх баночок, все ж таки дуже важливо щоб засіб радував око і його було приємно тримати в руках. Ідемо далі.

2. Використання. Аромат. Формула.

Засіб розпилюється нормально, стандартно для такого пакування. Аналіз складу показав що засіб безпечний, є лише два спірних компоненти, для мене це не проблема. Особливих, корисних для шкіри компонентів немає, я більше сприймаю даний засіб як туалетну воду ніж як міст, адже міст зазвичай виконує ще й зволожуючу функцію, покращує стан шкіри. Цей засіб легкий, не залишає плям на одязі. Виробник заявляє про витончену ароматну композицію, але насправді сильно відчувається спирт, через що не змогла зрозуміти де описані квіти, ананас і так далі. Аромат досить плоский, просто свіжий і все, на любителя. Стійкості немає, особливо якщо порівнювати з моїми містами від Pink (такої ж вартості).

ВИСНОВОК

Я дуже люблю коли з'являються нові українські бренди, та намагаюся не відставати та приділяти час на чесні відгуки щодо їх продукції, і Гідрасенс мені подобається, у них багато інших дійсно класних продуктів з достойними формулами, але конкретний засіб, особисто для мене здався недовершеним і переоціненим. Я вважаю що він потребує великий змін , і сподіваюся вони відбудуться. Всім дякую за увагу, цьомики!

19 жовтня, 2024
AsyaFox
19 жовтня, 2024