Beatysav

Догляд від HILLARY

Догляд від HILLARY

Якщо ви шукаєте комплексний підхід по догляду за шкірою, цей набір від Hillary — саме те, що потрібно для досягнення ідеальної рівноваги між зволоженням, очищенням та захистом чутливої шкіри. Склад набору:💧 Крем для сухої та чутливої шкіри Corneotherapy Intense Care Avocado & Squalane (50 мл),🌿 Тонік для сухої та чутливої шкіри Aloe Toner (200 мл),Очищувальна пінка для сухої та чутливої шкіри Cleansing (150 мл),💧 Гіалуронова сироватка Smart Hyaluronic (30 мл),👁 Сироватка для шкіри навколо очей Anti-fatigue (10 мл),🌿 Убтан для глибокого зволоження та скрабування Bambusa Ubtan (100 г). Ще мені в подарунок поклали 2 пакетики сонцезахисного крему для обличчя,це дуже приємно та корисно для шкіри 🤗

Догляд від HILLARY

Обожнюю догляд за шкірою обличчя. Моя шкіра суха,а саме з приходом осені потребує більшої кількості зволоження. Спочатку я очищую шкіру пінкою для вмивання.Формула пінки настільки м’яка, що після вмивання не залишається відчуття стягнутості чи дискомфорту, як це буває з агресивними засобами. Після використання ваша шкіра відчувається свіжою, чистою і готовою до глибокого зволоження. Обовʼязково протираю шкіру одноразовим рушником,щоб ніякі мікроби не потрапляли на шкіру.Далі я використовую тонік для обличчя. Мені дуже подобається дозатор,який розпилює засіб рівномірно по всій шкірі.Алое віра, відомий своїми зволожувальними та відновлювальними властивостями, є головним компонентом цього тоніка. Він миттєво заспокоює подразнену шкіру, допомагає зняти почервоніння та надає відчуття комфорту. Далі я використовую крем. Приємна,мʼяка текстура,дуже економний у використанні.Чудові компоненти у складі. Наприклад,масло авокадо — це природне джерело вітамінів, антиоксидантів і жирних кислот, які глибоко проникають у шкіру, живлячи її та допомагаючи відновити пошкоджений захисний бар’єр. Завдяки цьому крему, шкіра стає більш еластичною та м’якою, а відчуття сухості зникає після першого застосування. Він ідеально підійде для сухої шкіри яка потребує інтенсивного зволоження. Далі гіалуронова сиворотка. Взагалі,деякий час я користувалася тільки сиворотками. Мені подобалось їх зволоження якого вистачало надовго.І тому,коли мій крем закінчиться в мене прийде на допомогу саме ця сироватка. Цей засіб має ніжну, легку текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи липкості чи відчуття важкості на шкірі. Еще нереально крутий,стриманий дизайн. І завершальний етап-сиворотка для шкіри навколо очей. Це спеціально розроблений засіб, що допомагає боротися з основними проблемами шкіри навколо очей: втомою, набряками, темних кіл.Спеціально підібрані інгредієнти працюють на зменшення припухлостей під очима, надаючи погляду свіжості та бадьорості. Це ідеальний засіб для тих, хто страждає від ранкових набряків чи постійних темних кіл через стрес або недосипання. Я дуже задоволена продукцією від Hillary. Вже певний час намагаюсь відмовитись від тонального засобу. Для цього мені потрібно мати здорову,та ідеальну на вигляд шкіру. І завдяки засобам від Hillary я зможу скоріше досягти бажаного результату. Дуже тішить що це Українськй бренд, який робить якісну продукцію для всіх типів шкіри. Ще подобається,що продукція не має сильного запаху,є легкий приємний аромат,без надлишку.Також,там є засоби для волосся. Було б цікаво спробувати. Всім раджу протестити щось від Hillary,адже це дійсно інноваційні продукти, з крутим дизайном,складом,які стануть помічником для вашої шкіри.

Користувалась таким засобом перший раз. Основою убтану є натуральні компоненти, серед яких бамбуковий порошок і екстракти рослин. Це мʼякенький скраб який ефективно видаляє мертві клітини шкіри,очищує пори. Убтан не тільки глибоко очищає шкіру, але й надає їй інтенсивне зволоження. Після використання шкіра не відчувається сухою або стягнутою — навпаки, вона м’яка, зволожена та сяюча.