Про автозасмагу Dove summer revived!

Про автозасмагу Dove summer revived!

Я - саме та людина,яка ніколи в житті не користувалася автозасмагою.

Цей набір продуктів від Dove я виграла за креативний контент на Мейкап клубі, тож хочу з вами поділитися своїми враженнями.

В цілому цікаво було спробувати новеньке для себе, але як мені особисто здається, осінь трохи не той час, коли я б хотіла виглядати "темнішою", тож якщо долежать баночки до літа (чи до весни ) - буду користуватися. А вони напевно долежать, бо з термінами придатності там все дуже добре)))

Напевно я не буду робити прям дуже довгий відгук, бо по суті все і так зрозуміло для мене після двох - трьох використань. В наборі є засоби по відтінку котрі "від світлого до темного", та "dark / темний".

Про автозасмагу Dove summer revived!

На тілі в цілому спрацювали всі ( наносила після скрабу), а от на обличчі не спрацювали зовсім якось... Може я щось не так робила, не виключаю цього, але поки що ті засоби, які саме для лиця, якось ніяк... Хоча я навіть на чоловіка наносила, а він дуууже світлий.

Всі засоби мають приємний аромат, нормальну текстуру, в цілому - все з ними ок. Напевно так, це не зовсім "мій" продукт та моя тема ( адже я більше по декоративці ), але як цікавий експірієнс - чому б ні.

На руці "свотчі" всіх продуктів, перше фото - через приблизно годину після нанесення, друге - на ранок. Тобто проявитися вони всі проявились. Ті що темніший, ті з відтінком "від світлого до темного". Ті що темніші, то "dark".

Вважаю що тим дівчатам, які полюбляють виглядати засмаглими, ця лінійка сподобається, бо і не мажеться воно по речам і приємне на шкірі.

Мені в якості подарунку - дуже приємно таке отримати і мати, а от сама б напевно не купила, бо повторюся - просто не моя це тема... Але команді Мейкап клуба дуже дякую!

На цьому в мене напевно все, тож ви можете написати у коментарі на тему автозасмаги, із залюбки почитаю .
Всім дякую!