Missmili

#testmakeupclub

#testmakeupclub

SKINBAR Caffeine & Vitamin C Hydrogel Patch

Ці патчі з вітаміном C та кофеїном мають освітлювальні й тонізувальні властивості. Вони представлені у стильному мінімалістичному дизайні, і в упаковці є 60 патчів (30 пар). У комплекті також є лопатка для гігієнічного діставання патчів.

#testmakeupclub

Есенції в патчах достатньо, форма зручна — вони тонкі, добре прилягають до шкіри та не рвуться. Патчі не сповзають під час використання. Для кращого тонізувального ефекту рекомендую зберігати в холодильнику.

Враження: Патчі дуже сподобалися. Вони не викликають подразнень, добре зволожують шкіру, надають легкий освітлювальний ефект та допомагають позбутися ранкових набряків.

SKINBAR Hyaluronic Acid & Centella Asiatica Extract Hydrogel Patch

Ці патчі містять гіалуронову кислоту та екстракт центелли, що надає їм зволожувальні та відновлювальні властивості. Вони сприяють зменшенню зморшок і темних кіл під очима.

Патчі мають такий же дизайн, як попередні, але їхній колір — блакитний. Есенції в них також достатньо, але вони трохи щільніші, хоча це не впливає на зручність користування.

Враження: Гарні патчі, добре тримаються, не викликають подразнень, ефективно зволожують шкіру, знімають набряки і роблять обличчя свіжішим.

SKINBAR Hyaluronic Acid & Green Tea Extract Alginate Mask

Маска з гіалуроновою кислотою та екстрактом зеленого чаю призначена для зволоження та зняття набряків. Об’єм 25 г. Для приготування маски змішуйте у співвідношенні 1:1,5 з водою кімнатної температури. Час дії — 10-15 хвилин.

Маска у вигляді зеленого порошку з приємним ароматом зеленого чаю. Легко змішується без грудочок, але важливо не додавати забагато води, щоб уникнути підтікання. Маска застигає повільно, що дає можливість рівномірно розподілити її по обличчю. Знімається шматочками, після використання на шкірі залишаються залишки, які потрібно змити водою.

Результат: Шкіра стає гладкою, пори звужуються, тон вирівнюється. Однак, особливого зволоження не помітила.

SKINBAR Peptides & Vitamin C Alginate Mask

Маска з пептидами та вітаміном C призначена для відновлення та зволоження шкіри, сприяє регенерації і звуженню пор.

Маска має жовтувато-гірчичний колір і приємний цитрусовий аромат. Легко змішується без грудочок. Під час використання може трохи пощипувати шкіру.

Результат: Пори звужені, тон шкіри вирівняний, але зволоження не вистачає, є легке відчуття стягнення.

SKINBAR Bamboo Powder & Centella Extract Alginate Mask

Ця маска з бамбуковим порошком та екстрактом центелли має детокс-ефект, сприяє очищенню шкіри, зменшує набряки та звужує пори. Має сіро-чорний відтінок і свіжий аромат з “чоловічими” нотками.

Враження: Маска комфортна у використанні, не викликає подразнень, злегка охолоджує і освіжає. Ефект схожий на попередні маски: шкіра чиста, свіжа, тон вирівняний.

SKINBAR Ceramides & Pearl Extract Alginate Mask

Маска з керамідами та екстрактом перлів має заспокійливі та відновлювальні властивості. Її відтінок — зелений, аромат свіжий і приємний. Маска легко наноситься, освіжає шкіру.

Враження: Ефект подібний до попередніх масок: вирівнює тон шкіри, звужує пори та освіжає.

Висновки:

Патчі під очі дуже сподобалися: вони ефективно зволожують та знімають набряки. Альгінатні маски між собою схожі за дією: вирівнюють тон, звужують пори та освіжають шкіру. З недоліків — знімаються шматочками, а не одним пластом, та не забезпечують достатнього зволоження, а навіть підсушують шкіру. З позитивного боку — маски добре підсушують висипання.