Аромат, який наповнить вашу оселю фруктами в квітах
Аромадифузор Avenue des parfums
Декілька днів я насолоджуюсь ароматом для дому від українського виробника Avenue des parfums. Для себе я обрала аромат "Jasmine & plum ", і це 100% попадання. Аромат дуже приємний, квітково-фруктовий. В ньому є пачулі, троянда, жасмин, слива, бергамот, шкіра, мускус та ін. Від цього аромату в мене не болить голова, і це великий показник для мене.
Я його поставила у вітальні, але на декілька годин вдень заношу до спальні, він залишає після себе приємний шлейф.
Аромат стійкий, після того як я його переношу в іншу кімнату, я його відчуваю ще довгий час. Мені подобається що це ненав'язливий аромат, він водночас легкий та бадьорий. Я більше відчуваю в ньому фруктів, ніж квітів.
Мені дуже подобається дизайн цього аромадифузора, він виглядає дуже стильно. Він з легкістю вписується в будь-який інтер'єр.
Баночка скляна, якісна, об'єм 100 мл. В наборі йде 6 паличок, я поставила 3. Для розміру моїх кімнат це якраз нормально.
Термін придатності 60 місяців. Вся інформація є на упаковці, в якій йде аромадифузор.
Я дуже радію, що мала змогу познайомитися з цим ароматичним дифузором🩷
Коментарі (0)