Люксові рум’яна від NARS.
Люксові рум’яна від NARS Здається коли всі ганялись за NARS Orgasm, я без вагань взяла Dolce vita І не прогадала😎
🫧То чому ж саме цей відтінок, а не NARS orgasm? Скажу одразу, румʼяна у відтінку orgasm мені теж дуже подобаються.
Вони чудові, суперові, класні -але ТІЛЬКИ НА ЛІТО! Nars orgasm має кораловий підтон із золотистим шимером, який робить їх чудовими на засмаглій шкірі. Але зовсім інорідно вони виглядають взимку, коли засмага сходить.
Згодьтесь, коли віддаєш кругленьку суму за продукт, хочеться щоб він підходив у будь-яку пору року🤗.
_______
Для мене таким відтінком став Dolce vita 🩷.
Вони мають більш нейтральний підтон, який підходить до будь-якого тону шкіри і в будь-яку пору року.
І Д Е А Л Ь Н О .
По характеристикам:
- продукт наноситься тоненько, лягає вуально. Легко ним користуватися і регулювати інтенсивність.
- в своєму складі має невеликий шимер, який дозволяє заполіровувати їх. Виглядать наче друга шкіра.
- дуже економічні. В мене розмір Мini, користуюсь вже більше року, як бачите досі навіть дірочка не протерлась в середині.
- упаковка soft touch, приємна. Але від того що лежить в косметичці, зʼявилися прогалини в покриті.
Добавляю відео зі свотчами на темній стороні руки і світлій)
Чи користуєтесь ви румʼянами?
🫧Для мене це зараз невідʼємний елемент в макіяжі, як і брови 🫧
Коментарі (0)