Hydramax Vitamin-C Serum від Helia-D: Секрет твоєї сяючої шкіри!
Давайте розглянемо, чим же цей еліксир такий особливий…
Привіт, красуні! Сьогодні хочу поділитися з вами своїми враженнями про Hydramax Vitamin-C Serum від Helia-D – продукт, який вже став моїм must-have у догляді за шкірою! 💖
Склад
Aqua (Water) – основа сироватки, що забезпечує легкість текстури та зволоження.
• Butylene Glycol – зволожувач, який допомагає шкірі зберігати вологу.
• 3-0-Ethyl Ascorbic Acid – стабільна форма вітаміну C, що бореться з окисленням, покращує колір обличчя та зменшує пігментацію.
• Glycerin – ще один потужний зволожувач, який притягує вологу до шкіри.
• Sodium Hyaluronate – форма гіалуронової кислоти, яка глибоко зволожує та розгладжує шкіру.
• Phenoxyethanol – консервант, що запобігає розвитку бактерій.
• Hydroxyethylcellulose – загусник, який надає сироватці приємну текстуру.
• Potassium Citrate – регулятор pH, що підтримує стабільність продукту.
• Disodium EDTA – агент, що покращує стабільність формули.
• Citric Acid – натуральний ексфоліант, який допомагає зволожити та підсвітити шкіру.
• Ethylhexylglycerin – зволожувач і консервант, що також має антимікробні властивості.
• Sodium Hydroxide – регулятор pH, який допомагає налаштувати кислотність формули.
Кому підходить
Ця сироватка ідеально підходить для всіх типів шкіри, але особливо рекомендую її тим, хто хоче зменшити видимість пігментації, покращити текстуру шкіри та додати їй здорового сяйва. Наносьте її вранці та ввечері після очищення.
Аромат та текстура
Сироватка має легкий цитрусовий аромат, який робить нанесення приємним. Текстура дуже легка, вона швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки.
Результати
Я помітила, що після кількох днів використання моя шкіра стала більш гладкою та зволоженою. Вітамін C не лише надав їй сяйва, але й допоміг вирівняти тон!
Етичність
Helia-D – це веганський бренд, і ця сироватка не тестується на тваринах, що робить її чудовим вибором для всіх, хто дбає про природу.
💫 Чому варто спробувати?
Якщо ти хочеш, щоб твоя шкіра виглядала здоровою, зволоженою та сяючою, Hydramax Vitamin-C Serum від Helia-D обов’язково варто спробувати! Це справжня знахідка для твоєї рутини догляду за шкірою.
Діліться своїми враженнями, якщо вже пробували цю сироватку! Яка ваша улюблена сироватка для обличчя? 💬
Коментарі (0)