net_sugar

МІЙ ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД ЗА ОБЛИЧЧЯМ

МІЙ ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД ЗА ОБЛИЧЧЯМ

Ще в підлітковому віці, через неправильний догляд, я пошкодила бар’єр шкіри😢

Щоб підібрати правильний догляд, я звернулася до косметолога. Тепер у мене нормальна шкіра, схильна до подразнень, з жирною Т-зоною.

Разом зі спеціалістом ми підібрали мені цей ідеальний догляд:

🤍 Пінка для обличчя Medik8 Gentle Cleanse – дуже ніжна і дбайливо очищає шкіру, не пересушуючи її. Ідеально підходить для ранкового і вечірнього очищення.

🤍 Тонік Medik8 Daily Refresh Balancing Toner – відновлює pH шкіри і допомагає боротися з жирністю Т-зони. Дуже легкий, з приємним відчуттям свіжості.

🤍 Крем Babe Hydro 24 Cream-Gel – це легкий зволожувальний крем-гель, який чудово справляється з моїм бажанням не перевантажувати шкіру. Ідеальний для щоденного використання. Детальний огляд продукту робила тут – https://club.makeup.com.ua/post/53028/

🤍 Uriage Xemose – живильний і дуже зволожувальний крем, особливо підходить для зими. Він глибоко зволожує і захищає шкіру від холодного вітру та морозу.

🤍 La Roche-Posay CICAPLAST – це мій маленький рятівник, коли шкіра потребує додаткового загоєння та відновлення. Використовую його як SOS-засіб при подразненнях чи почервоніннях.

З таким доглядом моя шкіра почувається захищеною та доглянутою кожен день!