V I K K Y

Ще один любимчик в ароматах

Valentino Stravaganza – це справжня насолода для поціновувачів солодких, але не надто важких ароматів. Для мене він пахне як солодка яблучна цукерка, що пробуджує спогади дитинства.

Коли я вперше його відчула, одразу уявила соковите зелене яблуко, покрите карамеллю, яке поєднує в собі і свіжість, і солодку насолоду.

Перші ноти відкриваються яскравим і свіжим вибухом фруктів, і хоча це не офіційні «яблучні» ноти, саме так пахне цей аромат на моїй шкірі – як щось схоже на свіжу яблучну цукерку. Ця фруктова солодкість швидко огортається більш теплими й кремовими нотами, які роблять аромат дуже затишним і вишуканим.

Серце аромату розкривається квітковими відтінками, які додають йому певної легкості та жіночності. Ця квіткова база не затьмарює солодкість, а лише підкреслює її, роблячи аромат багатогранним. У базі – теплі ванільні ноти, які надають аромату глибини і стійкості, залишаючи на шкірі солодкий і трохи вершковий шлейф.

Valentino Stravaganza – це щось нове і цікаве для мене. Хто теж обожнює аромати, що нагадують яблучні цукерки або щось таке ж смачне і грайливе? Поділіться своїми улюбленими «смачними» парфумами! Можливо, у вас є щось схоже? 🤩