Vik_Sem

М'який миючий засіб для шкіри.

Вітаю всіх, хто заглянув на вогник!

Сьогодні я розповім ще про один улюблений засіб від українського бренду ANKIE. А саме – про гель для вмивання з еластином, пребіотиками та олією брокколі.

Цей гель, як заявляє виробник, забезпечує глибоке, але м'яке очищення шкіри, зберігаючи її природний баланс і я не здивована. Продукт-то справді вартий!

Я не скажу, що використовую його постійно і щодня – ні, я люблю пробувати щось новеньке. Але до нього повертаюся знову і знову.

Баночка об'ємом 200 мл.
Тут немає помпи-дозатора. Кришечка фліп-топ, справно працює.

Ankie Cleanser Gel має однорідну гелеву текстуру та консистенцію середньої густоти. Колір - прозорий. З пляшечки видається без проблем. Має приємний злегка трав'яний аромат.

Піноутворення не сильне, що не заважає йому справляється з очищенням на ура.

Активні компоненти:

• Brassica oleracea italica (broccoli) extract - містить природне джерело вітамінів А і С, надає заспокійливу і протизапальну дію на шкіру
  • Inulin - пребіотик, поліпшує захист поверхні шкіри, забезпечує шкірі те, що їй потрібно, щоб зберегти свій бар'єр недоторканим, гладким і здоровим. Допомагає компенсувати фактори, які призводять до почервоніння, сухості.
  • Alpha-glucan oligosaccharide - а-глюкан олігосахарид, відновлює, підтримує та стимулює екофлору шкіри, яка є першою лінією захисту шкіри від зовнішнього агресивного впливу.

Часто я застосовую його в душі, коли немає бажання знімати макіяж частинами, а хочеться просто намилити обличчя та змити все разом. Можу просто руками, можу нанести на щітку.

І, треба сказати, цей гель чудово справляється і з косметикою на обличчі, і з косметикою на очах. Щоправда, якщо на очах дуже багато туші, іноді доводиться під очима пройтися героєм ще раз. Але для мене це не проблема, тому що засіб зовсім не дратує мої чутливі до мильних засобів очі.

Гель добре розчиняє весь не водостійкий макіяж. При цьому немає відчуття сухості та стягнутості, як при використанні більшості гелів для вмивання.

Ще один важливий факт - гель не слизовий і легко змивається водою і руками.

Витрата:
Не скажу, що засіб супер економний. В іншому ж засіб ідеальний. Особливо для тих, хто хоче мати здорову та чисту шкіру, але не хоче морочитися з 100500 етапною системою демакіяжу та очищення.

Підіб'ємо підсумки.

До плюсів можу віднести:

• Хороший склад
  • Приємний аромат
  • Дійсно змиває макіяж та очищає шкіру за одне застосування
  • Не дратує очі та не викликає алергію
  • Не сушить шкіру

Мінуси:

• Не дуже економна витрата

Але для мене засіб ідеальний.

Дякую за увагу та до зустрічі у нових відгуках!