Парфумований гель для душу Cherry Osaka
Любов з першого відкриття флакону
Саме так, коли я відкрила флакон, то одразу відчула приємний аромат вишні зі сливою.
У холодний період збагачую своє життя різними ароматами, вдома додалось пару аромадиффузорів, мій парфумерний гардероб поповнився , ну а ввечері так приємно прийняти гарячу ванну з парфумованим гелем.
🍒Флакон дуже зручний, виглядає стильно, обʼєм 200 мл.
🍒Для мене дуже приємно, що це український виробник.
🍒Всі засоби бренду не тестуються на тваринах.
Консистенція гелю доволі густа, напівпрозора з теплим відтінком .
Я наношу гель на мочалку і отримую чудове піноутворення. На шкірі лишається легенький приємний аромат.
🍒Засіб зовсім не сушить шкіру, шкіра гарно очищена та приємна на дотик.
Розхід у засобу дуже економний , використовую не кожен день, тож баночки вистачить не менше ніж на 3 місяці.
Про аромат.
🍒У цієї композиції таке звучання:
Початкова нота: Гіркий мигдаль, Лікер, Чорна вишня
Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецька троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Гвоздика, Кедр, Кориця, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал.
При відкритті ковпачку я одразу відчуваю стиглу вишню з лікером , але вдихаючи глибше, я відчуваю як аромат переливається. Коли гель вспінюється, аромат вишні стихає і більше відчувається солодкі ноти ванілі, кориці, гвоздики, трохи нагадує нотки глінтвейну. Аромат дуже багатогранний та приємний.
🍒Гель для душу Cherry Osaka подбає про чистоту вашого тіла і додасть романтизму під час прийняття душу чи ванни.
А я із задоволенням продовжу знайомство з брендом і обов’язково поділюся враженнями ❤️
Коментарі (0)