Тетянка 🤩

Огляд релакс-боксу бренду SKINBAR

Огляд релакс-боксу бренду SKINBAR
Огляд релакс-боксу бренду SKINBAR

Skinbar новий для мене бренд, завдяки цьому боксу знайомство пройшло вдало. Загалом мені продукти сподобалися і деякі я ще буду купувати надалі 🙃 Це про гарну якість та дуже приємну ціну!

Спершу про гідрогелеві патчі) Їх було 2 баночки - освіжальні та освітлювальні. Вони гарно запаковані, мають захисну мембрану та лопатку для зручного користування. Пакування надійне - рідина не проливається 👌🏻 Всього їх 30 пар (загалом 60 штук), тобто упаковки вистачить на місяць щоденного використання, термін придатності після відкриття 6 місяців.

Патчі зручного розміру та товщини, не рвуться, добре просочені рідиною та найважливіше для мене - не сповзають зі шкіри 🤩

Огляд релакс-боксу бренду SKINBAR

Гідрогелеві патчі під очі красивого синього кольору з гіалуроновою кислотою та екстрактом центелли азіатської, призначені для тонізації та зволоження шкіри. З їх допомогою отримуєш відчуття прохолоди та свіжості, саме ці я використовую тільки вранці) Патчі допоможуть трішки зменшити набряки, підтягнути шкіру та розгладити дрібні зморшки під очима.

Все б було ідеально, якби вони не підпікали 😅 особисто в мене не виникає подразнень після використання і помітний позитивний ефект, але це дискомфорт (баночку довикористаю))

В складі присутні гіалуронова кислота, яка додає зволоження та допомагає утримувати воду всередині, екстракт центели для відновлення шкіри обличчя та сечовина, що дає пом'якшення та покращення текстури шкіри.

Жовтенькі гідрогелеві патчі під очі з кофеїном та вітаміном С, призначені для освітлення й тонізації шкіри. Обожнюю їх використовувати як вранці (це вже як приємний ритуал 😊) так й іноді ввечері - для відчуття прохолоди, зменшення набряків, завдяки активним компонентам покращує мікроциркуляцію крові, сприяє освітленню темних кіл під очима. Шкіра стає більш пружною та свіжою на вигляд.

В складі присутні кофеїн, який відомий сильними антиоксидантними властивостями й часто використовується у засобах під очі, стабільна форма вітаміну С (Ascorbyl Palmitate) як ще один сильний активний компонент захищає від навколишнього середовища, надає шкірі сяяння.

Точно буду собі купувати 💎

Всього в боксику було 4 види масок. Упаковані в зручні саше об'ємом 25 г. Вони мають вигляд дуже дрібного порошку, сподобалося що після додавання води мають однорідну текстуру, яку дуже легко наносити на обличчя 🥰

Спосіб застосування один:

  • висипаємо в окрему ємність вміст саше
  • додаємо воду кімнатної температури в пропорціях 1:1,5
  • добре розмішуємо та наносимо на обличчя
  • приблизно через 15 знімаємо та очищаємо шкіру від залишків маски

Можна не поспішати наносити, тому що маска застигає повільно. Вперше я додала замало води й маска вийшла занадто густа, в наступні рази мені здалося що треба навіть трішки більше води ніж у вказаних пропорціях. Інший момент - альгінатні маски знімаються шматками як не старайся, але як на мене це незначний недолік)

Peptides & Vitamin C Alginate Mask

Альгінатна маска для освітлення, зміцнення і відновлення шкіри - найбільше сподобалася) Має приємний аромат аскорбінки та жовтий колір. Після використання обличчя зволожене та приємне на дотик, помітно посвітлішало та вирівнявся тон.

Ефект дають вітамін С, пептиди

Hyaluronic Acid & Green Tea Extract Alginate Mask

Альгінатна маска для зволоження - коли хочеш стати трішки принцесою Фіоною 😅 Має сильний аромат чаю та зеленого кольору. Трохи підпікала під час тримання на обличчі. Після негативних реакцій не було, навпаки приємна на дотик шкіра, але важко відмити сіро-зелений відтінок з обличчя)

Ефект дають гіалуронова кислота, екстракт зеленого чаю

Bamboo Powder & Centella Extract Alginate Mask

Альгінатна маска-детокс для очищення пор та тонізації - отримала неоднозначний ефект. Пахне вугіллям й темно-сірого кольору. Після зняття маска змогла прекрасно вирівняти тон шкіри та очистити пори, але мої постакне на лівій щоці чомусь стали червоними та подразненими (активами в той день не користувалася) й досить довго сходили.

Ефект дають деревне вугілля, екстракт центелли

Ceramides & Pearl Extract Alginate Mask

Альгінатна маска для заспокоєння та відновлення шкіри - також дуже сподобалася. Має насичений приємний аромат та зелений колір. Після використання шкіра набула кращого відтінку, заспокоїла подразнення (а в мене дууже чутлива шкіра 🙃) та стала приємною на дотик.

Ефект дають кераміди, екстракт перлів

Дякую за увагу 🫶🏻