Огляд релакс-боксу бре нду SKINBAR
Тут красиві патчі й класні альгінатні масочки 🤍
Skinbar новий для мене бренд, завдяки цьому боксу знайомство пройшло вдало. Загалом мені продукти сподобалися і деякі я ще буду купувати надалі 🙃 Це про гарну якість та дуже приємну ціну!
Спершу про гідрогелеві патчі) Їх було 2 баночки - освіжальні та освітлювальні. Вони гарно запаковані, мають захисну мембрану та лопатку для зручного користування. Пакування надійне - рідина не проливається 👌🏻 Всього їх 30 пар (загалом 60 штук), тобто упаковки вистачить на місяць щоденного використання, термін придатності післ я відкриття 6 місяців.
Патчі зручного розміру та товщини, не рвуться, добре просочені рідиною та найважливіше для мене - не сповзають зі шкіри 🤩
Hyaluronic Acid & Centella Asiatica Extract Hydrogel Patch
Гідрогелеві патчі під очі красивого синього кольору з гіалуроновою кислотою та екстрактом центелли азіатської, призначені для тонізації та зволоження шкіри. З їх допомогою отримуєш відчуття прохолоди та свіжості, саме ці я використовую тільки вранці) Патчі допоможуть трішки зменшити набряки, підтягнути шкіру та розгладити дрібні зморшки під очима.
Все б було ідеально, якби вони не підпікали 😅 особисто в мене не виникає подразнень після використання і помітний позитивний ефект, але це дискомфорт (баночку довикористаю))
В складі присутні гіалуронова кислота, яка додає зволоження та допомагає утримувати воду всередині, екстракт центели для відновлення шкіри обличчя та сечовина, що дає пом'якшення та покращення текстури шкіри.
Caffeine & Vitamin C Hydrogel Patch
Жовтенькі гідрогелеві патчі під очі з кофеїном та вітаміном С, призначені для освітлення й тонізації шкіри. Обожнюю їх використовувати як вранці (це вже як приємний ритуал 😊) так й іноді ввечері - для відчуття прохолоди, зменшення набряків, завдяки активним компонентам покращує мікроциркуляцію крові, сприяє освітленню темних кіл під очима. Шкіра стає більш пружною та свіжою на вигляд.
В складі присутні кофеїн, який відомий сильними антиоксидантними властивостями й часто використовується у засобах під очі, стабільна форма вітаміну С (Ascorbyl Palmitate) як ще один сильний активний компонент захищає від навколишнього середовища, надає шкірі сяяння.
Точно буду собі купувати 💎
Альгінатні маски.. просто додай води!
Всього в боксику було 4 види масок. Упаковані в зручні саше об'ємом 25 г. Вони мають вигляд дуже дрібного порошку, сподобалося що після додавання води мають однорідну текстуру, яку дуже легко наносити на обличчя 🥰
Спосіб застосування один:
- висипаємо в окрему ємність вміст саше
- додаємо воду кімнатної температури в пропорціях 1:1,5
- добре розмішуємо та наносимо на обличчя
- приблизно через 15 знімаємо та очищаємо шкіру від залишків маски
Можна не поспішати наносити, тому що маска застигає повільно. Вперше я додала замало води й маска вийшла занадто густа, в наступні рази мені здалося що треба навіть трішки більше води ніж у вказаних пропорціях. Інший момент - альгінатні маски знімаються шматками як не старайся, але як на мене це незначний недолік)
Peptides & Vitamin C Alginate Mask
Альгінатна маска для освітлення, зміцнення і відновлення шкіри - найбільше сподобалася) Має приємний аромат аскорбінки та жовтий колір. Після використання обличчя зволожене та приємне на дотик, помітно посвітлішало та вирівнявся тон.
Ефект дають вітамін С, пептиди
Hyaluronic Acid & Green Tea Extract Alginate Mask
Альгінатна маска для зволоження - коли хочеш стати трішки принцесою Фіоною 😅 Має сильний аромат чаю та зеленого кольору. Трохи підпікала під час тримання на обличчі. Після негативних реакцій не було, навпаки приємна на дотик шкіра, але важко відмити сіро-зелений відтінок з обличчя)
Ефект дають гіалуронова кислота, екстракт зеленого чаю
Bamboo Powder & Centella Extract Alginate Mask
Альгінатна маска-детокс для очищення пор та тонізації - отримала неоднозначний ефект. Пахне вугіллям й темно-сірого кольору. Після зняття маска змогла прекрасно вирівняти тон шкіри та очистити пори, але мої постакне на лівій щоці чомусь стали червоними та подразненими (активами в той день не користувалася) й досить довго сходили.
Ефект дають деревне вугілля, екстракт центелли
Ceramides & Pearl Extract Alginate Mask
Альгінатна маска для заспокоєння та відновлення шкіри - також дуже сподобалася. Має насичений приємний аромат та зелений колір. Після використання шкіра набула кращого відтінку, заспокоїла подразнення (а в мене дууже чутлива шкіра 🙃) та стала приємною на дотик.
Ефект дають кераміди, екстракт перлів
Дякую за увагу 🫶🏻
Коментарі (0)