Vanda

Аромадифузор Citrus & Floral

Аромадифузор  Citrus & Floral

Ми визначились з другим нашим фаворитом, який оселився в кабінеті. Це динамічний, яскравий та свіжий аромат - цитрус+квіти. Він для нас взагалі не пахне дифузорами в класичному розумінні - це аромат дорогих парфумів.

Аромадифузор  Citrus & Floral

Ідентичні до попереднього, який я описувала тут https://club.makeup.com.ua/post/53816/, тому вже не буду так детально на цьому зупинятись: красиве стильне картонне паковання сірого кольору, зверху якого є білий картон-пломба та наліпка, де вказана уся інформація про продукт, рідина в плящечці насиченого синього кольору - пляшечка скляна та прозора, має наліпку чорного кольору, на якій зазначена назва аромату.

Початкова нота: Апельсин, Базилік, Грейпфрут, Мандарин, Неролі
Нота серця: Півонія
Кінцева нота: Амбра, Сандал

Об'єм: 100ml
Аромат освіжаючий та бадьорий, я не люблю насичених квіткових нот, але тут їх і не чую, для мене тут базові якраз цитрусові: апельсин та мандарин.

У комплекті йде 6 паличок чорного кольору, але я використовую 2 палички, для нас цього цілком достатньо на кімнату в 15 м2, ще й на коридор вистачає. Палички перевертаю десь один раз на тиждень. Цей аромат мені здається справді ідеальним для робочої зони, так як не має приторної солодкості, але й одночасно не кислий, а динамічний своєю свіжістю.

У використанні не потребує особливого догляду.