K_Filonenko

Тестування боксу SKINBAR #testmakeupclub

Тестування боксу SKINBAR #testmakeupclub
Тестування боксу SKINBAR #testmakeupclub

Це моє перше знайомство з продуктами бренду SKINBAR та доглядом за обличчям від українського виробника. Дякую Makeup Club такий чудовий боксик та можливість тестування нових засобів.

До боксу входили 4 альгінатні маски і 2 упаковки патчів. Тому давайте розглянемо їх детальніше.

Тестування боксу SKINBAR #testmakeupclub

Патчі мають дуже стильну білу упаковку з картону та баночки з міцного пластику. Ще додатково закриті захисною кришечкою, яка щільно закриває та захищає від протікання ессенції, в комплекті йде ложечка.
Есенції досить багато, тому патчі добре зволожені. Гарно складені, без заломів, мають рівні краї. Запах віддушки відчувається не сильно. Патчі мають анатомічну форму, зручно прилягають до шкіри, не надто товсті і не затонткі, не рвуться. Тримаються добре, не сповзають. Не залишають липкості після використання.
Мені сподобалися обидва варіанти гідрогелевих патчів.
Відрізняються вони активними компонентами та ефектом.
Раніше я не дуже любила гідрогелеві патчі під очі, але за період тестування змінила свою думку. Хороший засіб, щоб освіжити погляд. Патчі можу рекомендувати!

Патчі жовтого кольору, напівпрозорі. Основними компонентами являються кофеїн і вітамін С. Ці патчі прекрасно освіжають та тонізують шкіру, освітлюють та розгладжують мімічні зморшки. Печіння та почервоніння не викликали.

Патчі блакитного кольору, напівпрозорі.
Основними компонентами являються гіалуронова кислота та центела азіатська.
Дані патчі добре зволожують, тонізують шкіру, насичують вологою, знімають набряки. Почервоніння не викликали, вле я відчувала легке пощипування (в мене суха й чутлива шкіра).

Тепер поговоримо про маски
Упаковка у всіх масок однакова, нічого зайвого. Пакет-саше невеликого розміру, об'ємом 25 г. Трішки пилять, коли висипаєш у мисочку для замішування. Приготування однакове, змішати порошок з водою кімнатної температури та перемішати до однорідного стану. Маска розводиться легко, без грудочок. Я розводила 1:1.5, але можна було й 1:1, застигала маска досить добре. Маски наносити комфортно, я наносила лопаткою. Знімаються пластами, лише одну з 4 змогла зняти більш-менш цілою, але на ефект це жодним чином не впливає. Тепер детальніше.

Колір: Порошок бежевого кольору, який набуває зеленого відтінку при контакті з водою.
Аромат: Має насичений, приємний аромат.

Враження: Маска має прекрасний освіжаючий та заспокійливий ефект, шкіра стає однорідною, зволоженою та чистішою.

Колір: Порошок жовтувато-бежевого кольору з блискітками, який набуває помаранчевого відтінку при контакті з водою.
Аромат: Має насичений цитрусовий аромат.
Враження: Маска дуже приємна і дієва, шкіра після неї свіжа, тон вирівняний, пори чисті. Сподобався ліфтинг ефект.

Колір: Порошок світло-сірого кольору, який набуває зеленого відтінку при контакті з водою.
Аромат: Має насичений косметичний аромат.
Враження: Маска чудово зволожує шкіру, розгладжує дрібні заломи, шкіра очищена та свіжа. Дуже гарний ефект свіжості.

Колір: Порошок світло-сірого кольору, який набува вугільного відтінку при контакті з водою.
Аромат: Має насичений, приємний аромат.
Враження: Маска має прекрасний очищуючий ефект, шкіра стає однорідною і матовою. Маска добре зволожує шкіру, ефект помітний.

Висновок: Дуже мені сподобався комплексний ефект від масок та патчів. Моя шкіра добре зволожена, відновлена та ніжна. Для себе точно буду повторювати такі маленькі курси з масок через день, бо так ефект гарно помітний і тримається довше. Раніше переважно користувалася тканевими масками, але тепер буду чергувати, бо дуже сподобався результат від застосування альгінатних. Патчі також рекомендую!
Перше знайомство з брендом SKINBAR однозначно вдале💛