Олеся К...🐠

Ополіскувач для ротової порожнини "Свіжість імбиру та лайму"

Привіт!

Я завжди дотримувалась думки, що комплексний догляд за зубами це дуже важливо. Тому намагаюся використовувати різні пасти і зубний порошок, зубні нитки і ополіскувач.

1. Скажу одразу, ополіскувач мені не сподобався своїм смаком. Зрузуміло, що його не потрібно пити, а тільки полоскати їм рот, але все ж таки хочеться, щоб ополіскувач мав приємний смак. Я чекала на цікавий смак, а отримала жижу з дивним ефірно - мильно- ментоловий з гіркуватістю. Запах схожий на багато інших цієї марки. Мені взагалі здається, що вони відрізняються лише назвою та відтінком.
  2. Склад виглядає якимись обдурюванням, бо не бачу екстракт імбиру чи лайма, які нам обіцяли на упаковці.

СКЛАД: Аqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamer 407, Eucalyptol, Benzoic Acid, Aroma, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Saccharin, Benzyl Alcohol, Caramel, Sucralose.

Але є активні компоненти: це спеціальна формула на основі ефірних олій ментолу, тимолу, евкаліптолу, метилсаліцилату.

Фторид 220 ppm F.

3. За ефектом: є освіжаюча дія і можливо, легка бактерицидна дія і запобігає появі нальоту на зубах.

Дякую за перегляд!