Ополіскувач для ротової порожнини "Свіжість імбиру та лайму"
Listerine
Привіт!
Я завжди дотримувалась думки, що комплексний догляд за зубами це дуже важливо. Тому намагаюся використовувати різні пасти і зубний порошок, зубні нитки і ополіскувач.
Ополіскувач для ротової порожнини "Свіжість імбиру та лайму"
- Скажу одразу, ополіскувач мені не сподобався своїм смаком. Зрузуміло, що його не потрібно пити, а тільки полоскати їм рот, але все ж таки хочеться, щоб ополіскувач мав приємний смак. Я чекала на цікавий смак, а отримала жижу з дивним ефірно - мильно- ментоловий з гіркуватістю. Запах схожий на багато інших цієї марки. Мені взагалі здається, що вони відрізняються лише назвою та відтінком.
- Склад виглядає якимись обдурюванням, бо не бачу екстракт імбиру чи лайма, які нам обіцяли на упаковці.
СКЛАД: Аqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamer 407, Eucalyptol, Benzoic Acid, Aroma, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Saccharin, Benzyl Alcohol, Caramel, Sucralose.
Але є активні компоненти: це спеціальна формула на основі ефірних олій ментолу, тимолу, евкаліптолу, метилсаліцилату.
Фторид 220 ppm F.
3. За ефектом: є освіжаюча дія і можливо, легка бактерицидна дія і запобігає появі нальоту на зубах.
Дякую за перегляд!
Коментарі (0)