Floral Verona - оксамитова троянда. Аромат серйозний.
🗯️А може це аромат Рудої із "Відчайдушних домогосподарок"?
Привіт☀️
Герой відгуку- Парфумована вода Avenue Des Parfums Floral Verona.
Бренд представляє аромати, як віртуальну, а для когось і реальну подорож. Намагаються пов'язати аромат із місцем, або подією. "Ми бажаємо долати віртуальні кордони разом з тобою відкриваючи нові міста, навіть не виходячи за межі твого приміщення".
І так, про Floral Verona🌹... Скажу відразу, що цій водичці потрібно дати час відстоятися, ось тоді вона проявляє всі свої барви.
Об'єм:50 мл.
Пакування: сподобався тип пакування, висувна коробочка із ароматом. Виглядає дуже по свіжому. Немає тонни картону, що дуже екологічно. На упаковці підписаний аромат, зображено картографічно місто, що зазначено в назві, доволі оригінально. Кольори теж стримані. Все сучасно.
Флакон: мінімалістичне оформлення, що теж для мене плюс. Циліндрична форма із грубим дном і срібним ковпачком.
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Лічі, Півонія, Фрезія
Нота серця: Конвалія, Магнолія, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Кедр із Вірджинії
Я тестила іх і в тепло і в холодні дні, і так, в холод Floral Verona🌹звучить набагато краще ніж у спеку. Розкривається, огортає теплом завдяки амбрі в базі.
В ароматі чітко чути троянду, також півонія і фрезія дається в знаки. Він квітковий, але не дзвінкий, а глибокий і трішки навіть медовий Це оксамитові, бордові троянди, трішки припорошені дощем у осінній вечір. Навіть відчувається щось від квітів шипшини.
Це аромат не джинсів із кедами. Він статусний, дорослий, серйозний. Я його бачу на Брі Ходж (рудій із "Відчайдушних домогосподарок"). Реально цей персонаж із своїми манерами, стилем одягу та загальними життєвими принципами абсолютно 100% попадання в власницю аромату Floral Verona🌹.
Аромат із однієї опери із Delina Parfums de Marly та Chloe Eau de Parfum. В них схожі ноти у піраміді.
⚡Свій аромат, я буду носити взимку із вишуканими образами.
Коментарі (0)