Набір для догляду за су хою та чутливою шкірою
Hillary Perfect
Дуже очікувала цей набір і з великим задоволення хочу поділитись враженнями .
Вибирала по своєму типу шкіри . Повністю всі позиції підходять для сухої та чутливої шкіри
В цей набір входить шість бюті продукта . Тонік для сухої та чутливої шкіри 200 мл , Крем для сухої та чутливої шкіри 50 мл , Очищувальна пінка для сухої та чутливої шкіри -150 мл , Гіалуронова сироватка -30 мл ,
Сироватка, що відновлює шкіру навколо очей -10 мл і Убтан для глибокого зволоження та скрабування, 100 г - доречі цей засіб більше здивував і зацікавив .
Трішки про кожний засіб :
Крем для сухої та чутливої шкіри
Забезпечує зволоження, підсилює шкірну захисну функцію від негативних факторів протягом усього дня , а також розгладжує дрібні зморшки, уповільнює утворення нових;
Тонік для сухої та чутливої шкіри
Проявляє зволожувальні, пом’якшувальні властивості, усуває подразнення і почервоніння , а також пришвидшує загоєння епідермісу.
Очищувальна пінка для сухої та чутливої шкіри
Очищає від забруднень, стійкого макіяжу, зміцнює захисний бар’єр і утримує вологу в епідермісі;
Гіалуронова сироватка
Чинить зволожувальну, протизапальну й омолоджувальну дії, усуває набряклість і почервоніння, сприяє загоєнню ранок і тріщин
Сироватка, що відновлює шкіру навколо очей
Позбавляє від темних кіл, забезпечує зволоження і живлення, створює візуальний ліфтинг-ефект.
Убтан для глибокого зволоження та скрабування
Відлущує ороговілі клітини й надає обличчю сяйного вигляду, відновлює шкірний pH-баланс, надає шкірі еластичності й пружності.
Представила невеликий опис від виробника , кожного засобу для ознайомлення . Але це ще не кінець . Кожну з цих позицій , я протестую і окремий відгук по кожній продукції опишу . Адже можна це все придбати не тільки набором, а і окремо .
І доречі , на замітку !! Шкода що мало чоловіків це читають . 😉
Це прекрасний подарунковий набір . Напевно кожна дівчина була би в захваті . Принаймі я вже ! ☺️
Коментарі (0)