Сяюча та красив а шкіра із сироваткою від бренду Hillary
Hillary Smart Hyaluronic Serum. Розповім, як правильно використовувати сироватку, щоб вона працювала.
Привіт красуні! Сьогодні у мене буде відгук про сироватку, без якої я тепер не уявляю свого догляду - це гіалуронова сироватка від Hillary.
Моя чутлива шкіра потребує щоденного зволоження, тому як актив на ранок я обрала саме її. А ще моя шкіра з нею стала такою гарною, якою я раніше її ніколи не бачила!
Що обіцяє виробник:
Hillary Smart Hyaluronic Serum є революційним засобом для глибокого зволоження та омолодження шкіри. Ця сироватка створена спеціально для тих, хто прагне запобігти ознакам старіння та повернути шкірі молодість.
Упаковка. Все за стандартом бренду: сироватка йде в картонній коробці, на якій вказана вся інформація про виробника і продукт, склади, терміни придатності, як використовувати. Сама сироватка знаходиться у скляному флаконі з піпеткою, якою дуже зручно діставати продукт.
Витрата товару. Витрата продукту невелика, потрібно всього 3-4 краплі на все обличчя.
Консистенция
Текстура гелеподібна, але трохи рідка. Дуже довго не могла "зловити" сироватку в кадр, крапля так і намагалася втекти вниз. Віддушки як такої сироватки немає, запах абсолютно нейтральний, що для мене великий плюсик.
Краплі швидко стікають донизу, тому в процесі нанесення краще не зважати. За рахунок рідкої текстури сироватка легко ковзає по шкірі, миттєво вбирається, не залишаючи липкості та плівки. Як база під макіяж – ідеально! Не потрібно витрачати дорогоцінні ранкові хвилини та чекати, поки засіб вбирається.
Активні компоненти
- Високомолекулярна гіалуронова кислота - утворює на шкірі найтоншу плівку, яка активно вбирає вологу з навколишнього середовища, зберігаючи її у роговому шарі;
- Трегалоза - ефективно утримує вологу в шкірі та працює в парі з гіалуроновою кислотою, посилюючи та примножуючи її дію.
- Екстракт ромашки - знімає запалення, бореться із розмноженням бактерій, усуває набряклість та почервоніння;
- Коньяк-Маннан - створює захисну плівку, сприяючи швидкому загоєнню ушкоджень; підтягує контури обличчя, повертає шкірі пружність, сприяє зволоженню;
Мої враження
У мене комбі шкіра схильна до сухості, іноді чутлива. З цієї причини мені складно підібрати зволожуючий засіб, щоб він не забивав пори і не посилював ситуацію на обличчі. Вона якісно зволожує шкіру, надає м'якості та бархатистості, при цьому не закупорюючи пори.
Сироватка універсальна – підійде як на ранок, так і для вечірнього догляду. За бажання її можна закривати зверху кремом, у мене такої необхідності не виникає, зволоження від сироватки цілком достатньо. Також зазначу, що сироватка чудово поводиться як база під макіяж, не конфліктує з тональним кремом та іншою косметикою. Якихось чудес зі шкірою не творить, але як базова зволожувачка працює на всі 100%
Недоліки: не виявила.
Я рекомендую Сироватку для обличчя Hillary Smart Hyaluronic Serum.
Якщо ви ще не знайомі з брендом Hillary, я раджу почати саме із цієї сироватки. Це чудова базова сироватка для будь-якого типу шкіри, підійде як на ранок, так і для вечірнього догляду. Вона чудово працює як база, не конфліктує з тональним кремом.
Сироватка зволожує та розгладжує шкіру, заповнюючи дефіцит вологи.
Коментарі (0)