getejra

Skinbar #testmakeupclub

Skinbar #testmakeupclub

Це було дуже швидке і навіть трохи стресове тестування - переживала щоб все встигнути і вперше робила альгінатні маски через день - вийшов міні-курс. З продукцією бренда я не дуже знайома, маю лише ензимну пудру, і використовую її для тіла, так як оцінила б її на 7 з 10 (сподіваюсь, скоро зроблю про неї допис).

Розпаковка боксика тут https://club.makeup.com.ua/looks/53565/, з чого власне він складається:

💛Патчі гідрогелеві під очі освітлювальні з кофеїном та вітаміном С

💙Патчі гідрогелеві під очі освіжальні з гіалуроновою кислотою та екстрактом центелли азіатської

🧡Альгінатна маска відновлювальна з пептидами і вітаміном С

💚Альгінатна маска зволожувальна з гіалуроновою кислотою та екстрактом зеленого чаю

🖤Альгінатна маска-детокс з деревним вугіллям та екстрактом центели

🤍Альгінатна маска заспокійлива з керамідами та екстрактом перлів

Skinbar #testmakeupclub

Хочу зменшити кількість зайвого тексту, тому не зупинятимусь дуже детально на пакуванні та складі, це є або в описі продукту, або вже детально розписали дівчатка в попередніх дописах-тестуваннях, бо я затягнула з ним майже до крайньої дати 🙈

Основне: маски упаковані в пакети-саше по 25 г (не дуже щільно, у мене щоразу це було як з грибом-порховкою -весь стіл присипаний маскою ще до того як я її розрізала), для мене цієї кількості вистачає ідеально на обличчя та губи не закриваючи очі та шию, якщо чесно не уявляю як дівчата ділять маску і як вона потім знімається. За інструкцією потрібно розвести порошок з водою 1:1,5 - у мене ідеально було з 38 мл води. Що ДУЖЕ сподобалось: маска застигає не швидко і ви можете наносити її спокійно та навіть потім перерозподіляти по обличчю, щоб всюди була однакова товщина. Витримувати маску необхідно 10-15 хв.

Під маски я наносила свої доглядові сироватки.

Абсолютно всі маски вимішувались без грудочок. Також дуже парфумовані. На шкірі відчувались комфортно, але жодна не знялась цілою: розламувалась, кришилась та залишались шматочки на шкірі, які доводилось додатково змивати гідролатом. Але результат помітний: заспокоює подразнення та звужує пори, освітлює відтінок обличчя та тонізує. Після її використання шкіра стала помітно м'якшою та більш зволоженою, хоча у мене присутнє відчуття стягнутості. Висновок: кераміди чудово допомагають відновити захисний бар'єр шкіри. Шкіра виглядає свіжою та доглянутою.

Також хочу додати що жодна з масок в мене не викликала жодних неприємних відчуттів, крім стягнутості.

Одразу скажу що це моя найулюбленіша маска. Порошок має якісь мікрочастинки блискіток, але я так і не змогла зловити їх на камеру. Тут на останньому фото я показала скільки залишків маски є на обличчі після її зняття - для мене це неприємний момент. Шкіра після цієї маски м’яка та зволожена. Вирівнює тон шкіри. Взагалі я зрозуміла, що моя шкіра дуже любить вітамін С - додає здорового сяйва.

Цю маску я робила найпершою - нанесла також на очі, тому вона вийша тоншою і знялась паршиво клаптями. Після зняття маски обличчя набуло здорового кольору з легким румянцем, значно звузились та очистились пори

Цю маску я поставила б на друге місце: знімає втому (можливо, тому що трохи холодить обличчя), шкіра виглядає свіжіше, шовковиста та освітлена. Мені саме ця по дії схожа на глиняні маски.

Патчі виглядають стандартно: картонна коробка , всередині якої кругла баночка з гідрогелевими патчами, всередині захисна прозора кришечка та спеціальна лопатка для діставання.

Самі патчі гідрогелеві, схожі на краплю) сині напівпрозорі.

Есенції цілком достатньо - патчі гарно просочені нею. Аромат приємний, не хімозний. Гіалуронова кислота, яка входить до складу патчів, відома своїми потужними зволожуючими властивостями, а екстракт центелли азіатської - заспокійливими та відновлювальними.

Я тримаю їх в холодильнику і патчі вранці моментально надають відчуття прохолоди та свіжості. Але у мене вони сповзають (як і всі інші, які я пробувала). Шкіра після використання зволожена, трішки освітлена та "заблюрена".

Тут все аналогічно до попередніх, тільки колір - жовтий, аромат легкий. В складі є вітамін С, відомий своїми антиоксидантними властивостями, які допомагають захистити шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Комбінація кофеїну та вітаміну С освітлює темні кола, а також тонізує.

Особисто я за такий короткий час та постійне чергування патчів не побачила якусь різницію в дії між ними. Можливо, потім ще доповню відгук.

А тепер пройдусь по загальним враженням. Про патчі вже багато хто з вас читав мою думку та враження, писала про це тут https://club.makeup.com.ua/post/52464/ , якщо коротко: вважаю їх абсолютно безглуздим маркетинговим ходом, тому що з таким же успіхом я наношу сироватку з холодильника і маю аналогічний ефект. Але я була б не я, якби не вирішила довести цей експеримент до кінця і розширити вибірку: за кілька днів до виграшу цього бокса я замовила патчі від Хіларі, а наступні планувала купити від мермейд і тоді доповнити свій відгук. Але життя мені підкинуло ще патчі від Skinbar і поки моя думка про них не змінилась: сповзає, слизько, незручна незрозуміла форма, хоча тішить що не рветься. Тут були освіжаючі та освітлювальні і різниці я не помітила в дії. З приємного: жодних алергічних реакцій та дискомфорту під час користування помічено не було. Моя оцінка за безглуздий для мене продукт - 7 з 10. Якщо ви фанат такої рутини і це ваша традиція - може бути чудовим варіантом по дуже симпатичній ціні.

Тепер по масках: відновлювальна, заспокійлива, зволожувальна та маска-детокс - тобто всі мали дати різний результат, я знову ж таки, різниці не побачила (відчуваю себе якоюсь "а баба яга проти" - все мене не те і не подобається 🤣) Жодна з масок не пофарбувала мені обличчя, не викликала жодних неприємних відчуттів, мінусами можу назвати лише занадто хімозні насичені аромати та те, що маски знімаються клаптями і потім є трішки стягнутість шкіри і поверх них я наносила крем, оча зазвичай не робила такого після альгінатних масок від інших брендів.

Моя оцінка також 7 з 10. Чи купила б я сама ці маски? точно ні, за ці кошти у мене є улюбленці-аналоги. чи користувалась би я ними, якби подарували? - звичайно, адже результат є. Не забувайте, що це косметика і всі реакції індивідуальні: якщо не підійшло мені - може для вас бути найкращим і найдієвішим засобом, лише експериментальний шлях)