Мій ароматний фаворит для дому
Аромат для дому від Avenue
Я не люблю солодкі аромати, особливо для дому, вони завжди викликають якусь важкість і часом навіть головний біль.
Свіжі ноти завжди дають відчуття простору, чистоти і легкості. І коли знайшла спрей “Citrus & Floral”, одразу відчула, що це те, що потрібно саме в холодну пору року. Легкі цитрусові ноти створюють атмосферу енергії, свіжості, ідеально вписуються в інтер’єр та додають бадьорості. Це як ковток свіжого повітря серед затяжної осені.
П’ять причин, чому саме цей засіб став моїм улюбленцем:
• Свіжість у кожній краплі. Аромат не надто сильний, але досить виразний, щоб заповнити кімнату відчуттям чистоти та свіжості.
• Цитрусова енергія. Апельсин, мандарин і грейпфрут — справжні герої цього аромату, що додають бадьорості та піднімають настрій.
• Ідеальний баланс. Легкі ноти неролі і квітів прекрасно гармонують з більш глибокими та теплими базиліком і півонією.
• Універсальність. Він підходить для будь-якої кімнати: і для кухні, і для ванної, але я найчастіше використовую його саме в спальні — для створення затишної атмосфери.
• Без важкості. Найголовніше — після використання не залишається важкості в повітрі. Це легкий і невимушений аромат, який не “тисне” на тебе через деякий час.
Враження: справжня насолода свіжістю 💭
Мої враження від “Citrus & Floral” — це як ковток свіжого повітря посеред метушливого дня. Він дійсно не нав’язливий, не перевантажує простір і не робить атмосферу надто важкою. Особливо подобається те, як гармонійно поєднуються між собою різні ноти — від яскравих цитрусових до м’яких квіткових. Аромат не втомлює, він завжди приносить відчуття новизни, неначе тільки що провітрила кімнату. І найголовніше — він завжди піднімає настрій, ніби додає енергії навіть у найпохмуріші дні.
Коментарі (0)