Війна. Стрес. Зі псоване волосся. (Частина 1)
Або історія знайома кожній українці.
Через те, що відбувається в нашій країні, всі переживають стрес, який впливає на організм. В моєму випадку головний удар на себе взяло волосся.
По природі воно пряме, русяве (і фарбоване в холодний русий), не пухке і не пористе. Не дуже густе. В користуванні завжди мала стандартні засоби (шампунь, кондиціонер, маску, спрей, олійку). Але з початком повномасштабного наступу, звичайно, ніхто не думав про догляд. Моєю зачіскою майже щодня була дулька. Мила волосся чим прийдеться, в основному просто шампунем, іноді гелем для душу. Без бальзамів і масок воно плуталось, а я нещадно нашвидкоруч його розчісувала і як-небудь сушила. Помічала, що на гребінці залишалось дуже багато волосся але на той час мені було все одно (фото гребінця прикріпляю). Так тривало десь два місяці.
В результаті отримала торчуни по всій довжині через обламлювання, пухнастість, зменшення густоти, більше посічених кінчиків, тьмяність. Через стрес з’явилось чимало сивини😔
Коли я отямилась, для початку:
- Пішла в салон і обрізала волосся, близько 10 сантиметрів.
- Потім зайнялась пошуком нової фарби, яка б зафарбувала сивину. В наступних дописах розкажу, яку обрала та чи справилась вона зі своєю задачею.
- Змінила рощіску, яка делікатніше розплутує волосся.
- Дізналась багато інформації про догляд та слідувала новим рекомендаціям. І одразу помітила покращення.
- Відкрила нові для себе продукти: філлери, креми для волосся, флюїди. Про них розказуватиму і показуватиму в публікаціях. Разом з вами подивимось на ефект від таких засобів (будуть фото та відео).
Можливо хтось також відновлює волосся і моя історія буде корисною.
Коментарі (0)