Краплинка літа у кожному нанесенні: тестую Summer Revived від Dove
Легкий натяк на засмагу та море зволоження
Дякую, MUC, за здійснену б`юті мрію! 🌟
Колись я побачила цей набір у відомої блогерки та мріяла його спробувати. І ось нарешті він у мене! Дякую, Makeup Club, що даруєте можливість випробувати щось справді особливе.
Мій відгук про Summer Revived від Dove
Це не просто лосьйон, а справжній заряд літнього настрою! Бренд №1 у Великобританії для поступової автозасмаги справді знає, як дарувати шкірі ніжний і природний вигляд засмаги без агресивних ефектів.
Обрала я відтінок "Medium to Dark" та вирішила почати тест із обличчя — засмага після літа ще залишилася, тож цікаво було побачити, як цей лосьйон спрацює на моїй шкірі.
Переваги
Що особливо сподобалося:
🌴 Текстура: ніжна, оксамитова, лосьйон=крем чудово лягає на шкіру, немов м’який літній вітерець.
🌸 Аромат: нагадує екзотичний коктейль зі свіжих фруктів — легкий, освіжаючий, справжній відголосок літа.
💧 Зволоження: шкіра відчувається м’якою та доглянутою, адже у складі є гліцерин та екстракт алое вера, що підтримують зволоження на цілих 72 години.
👋 Простота нанесення: можна наносити руками без рукавичок, і це дуже зручно!
Раджу при нанесенні на обличчя, не забувати про вушка :)
Мій тест:
Я наносила лосьйон ввечері, після очищення та легкого скрабування шкіри. Ділюся фото до та після — вже на ранок з’явився золотистий відтінок. Ніяких плям чи нерівностей — усе рівно й природно.
Чесно кажучи, засмага вийшла не така насичена, як буває після звичайних засобів , але в цьому і є його фішка — це ніжний засіб, а не агресивна автозасмага. Якщо ви хочете лише натяк на колір і більше зволоження — це саме те, що потрібно. Мені ефект прям дуже сподобався! Тепер обличчя зрівнялось з тілом по кольору)
Коли варто використовувати?
Мені здається, цей лосьйон стане ідеальним варіантом взимку або навесні, коли природна засмага вже змиється і шкіра потребуватиме легкого оновлення та догляду.
Загалом, я дуже задоволена! Тепер Summer Revived точно займе місце серед моїх фаворитів. Якщо ви шукаєте м’який, безпечний спосіб зберегти літнє сяйво на шкірі, цей лосьйон від Dove — те, що варто спробувати.
Я вважаю, що це дуже крутий засіб!
Коментарі (0)