Anastasiiacurlypro

Garnier fructis з ананасом

Garnier fructis з ананасом

Розпочну з того, що маску garnier fructis з ананасом я обожнюю. Мала уже 3 банки і завжди повертаюсь до неї. Але тут мій вибір пав на бальзам, щоб порівняти.

Бальзам пахне так само неймовірно-ананасом. Мені дуже подобається, що цей аромат залишається на волоссі ще якийсь час.

Склад: Aqua / Water Cetearyl Alcohol Glycerin Isopropyl Myristate Stearamidopropyl Dimethylamine Glycine Soja Oil / Soybean Oil Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil Phyllanthus Emblica Fruit Extract Ananas Sativus Fruit Extract / Pineapple Fruit Extract Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil Kaolin Coco-caprylate/caprate Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Caprylic/capric Triglyceride Caprylyl Glycol Citric Acid Tartaric Acid Cetyl Esters Potassium Sorbate Sodium Benzoate Salicylic Acid Caramel Linalool Limonene Citronellol Benzyl Alcohol Benzyl Salicylate Parfum / Fragrance.

В засобах цієї серії немає силіконів, а є тільки олії і зволожуючі компоненти. Сам бальзам розпутує непогано, але чогось не вистачає. Чомусь маска мені розплутувала ідеально, хоча її текстура більш плотніша. Тут текстура саме бальзаму, не легка і не важка, щось середнє. Цей засіб також можна використати як лівін. З додаванням великої кількості води він розплутає, але його треба багатенько нанести на моє сухе, кучеряве волосся.

Як базовий бальзам без силіконів для не дуже сухого волосся має місце бути, але для більшого ефекту раджу саме маску. І майте на увазі, що за рахунок відсутності силіконів волосся не буде дуже згладжене, може зʼявитись пух.

Garnier fructis з ананасом